2777
2789
عنوان

نگاه خدا بعد لاشی بازی من😐سر پسره

392 بازدید | 34 پست

بچه ها ی پسره بود یک ماه باهم اشنا شده بودیم بعد من همون اولم سر ظاهرش مشکل داشتم 

قدش یکم از من کوتاه تر بود، جثه اش کوچیک بود و اون حس مردانه رو نمیگرفتم ولی حالا با هر دلیلی باهاش وارد رابطه شدم

اونم خیلی دست و دل باز بود بارها میگفت بیا باهم ناهار بخوریم، جاهای مختلف منو برد کلی خرج کرد، ی عروسک بزرگ برام گرفت، کتاب چند تا هدیه داد

چون ماشین هم نداشت من برام سخت بود 

بعد من خیلی بد باهاش کات کردم و گفتم نمیخوامت و برو از زندگیم بیرون 

دیگ خیلی گریه و التماس کرد ولی من نموندم

تا اینکه فهمیدم یک نفر با یکی سر دشمنی داشته به جای اینکه همکارش بزنه اینو اشتیاهی زده 

قاضی هم براش ۴٠ میل دیه بریده و اینم گرفته 

نمیدونم چرا ولی حس میکنم خدا نگاش کرد 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

40 میلیون؟

اره

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴۰ تومن پوله الان که حالا خدا نگاش کرده باشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

۴۰ تومن پوله الان که حالا خدا نگاش کرده باشه

برای اون اره

بدبخت با نداری برات خرج کرده

بابا شماها دیگه کی هستین😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

برای اون اره

وسایلشو پس بده لطفا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
توام تاوان دل شکستن رو میدی، ببخشید که رک گفتم

دیگ نمیخواستمش 

خجالت میکشیدم معرفیش کنم جایی

چهرش خوب بودا 

ولی جثه اش ریز بود و قدش یکم کوتاه تر

وسایلشو پس بده لطفا

خواستم بدم نگرفت 

گفت اینارو دلی گرفتم بمونه پیش خودت

عروسک انداختم بیرون نخواستم جلو چشمم باشه

فقط کتاباش موند

نمیخواستی چرا بازیش دادی چون خوب خرجت میکرد؟

چی میگی اگ واس خرج بود

خب نگهش میداشتم وقتی اون سواری میداد

واس اینکه ی دوست پسری داشته باشم کنارم نگهش داشتم