2777
2789
عنوان

سامانهٔ لعنتی ِ شاد 🤕😐😡

211 بازدید | 10 پست

بعد از ٢ سال و نیم عضویت اولین تاپیکم را زدم. دبیر هستم و امروز کلاس ها مجازی بود. از صبح تا حالا اعصاب خودم و دانش آموزا داغون شده، از بس که اینترنت و بخصوص شادِ لعنتی مشکل داره و به هم ریخته. 🤕😡🤕😡🤕😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم الان قطع کردیم معلم بیخیال شد انقدر مشکل داشت

خسته شدم. هم نت و هم شارژ گوشیم تموم شد ولی آخرش هم چندان فایده ای نداشت. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

برای مدارس بچه های ما که کلا تعطیل بود آنلاینی هم نداشتند 

بعد شما چرا خودتون را اذیت کردید 

چهار تا فیلم میفرستادید و چند تا تمرین که بچه ها حل کنند 

ازشون میخواستید تا مثلا ساعت دوازده ارسال کنند چون نت همراهی نمیکنه 

بازرس که نخوابیده تو شاد اصلا گیر هم بدن میدونند که 

یک برنامه مزخرف ترتیب دادند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

برای مدارس بچه های ما که کلا تعطیل بود آنلاینی هم نداشتند بعد شما چرا خودتون را اذیت کردید چهار تا ف ...

نه بابا فیلم و تمرین چیه ! یه خط نوشته یا یه فایل سادهٔ Word هم نمی فرسته. واقعا امروز دیگه خیلی خیلی داغون بود. 

هفتهٔ آینده امتحانات دی ماه شروع میشه و الان دو هفته اس که مدرسه تعطیل بوده. باید تدریس را ارسال کنیم که برای امتحان آماده بشن.

نه بابا فیلم و تمرین چیه ! یه خط نوشته یا یه فایل سادهٔ Word هم نمی فرسته. واقعا امروز دیگه خیلی خیل ...

اعتراض کنید شما که دستتون باز هست مدیریت به آموزش پرورش اطلاع بدند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اعتراض کنید شما که دستتون باز هست مدیریت به آموزش پرورش اطلاع بدند

هیچ کس به جز معلم و خانواده های دانش آموزا و البته بعضی از دانش آموزان درسخون براش مهم نیست که آیا معلم درس را رسونده؟ بچه ها یاد گرفتن؟.... 

هیچ کس به جز معلم و خانواده های دانش آموزا و البته بعضی از دانش آموزان درسخون براش مهم نیست که آیا م ...

پس اگر مهم نیست براشون شما هم تدریس را ببرید داخل سروش روبیکا واتساپ 

اگر حرفی هم شد جواب محکمی دارید 

@niniyar‍ ایشون تنها نی نی یار سایت هستن