2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری به شب یلداش برینم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 89 پست
واااا وقتی پست زده و نمیخوادت چرا میخوای شبشو خراب کنی‌.خودتا کوچیک‌نکن

دوس پسر دوس دختر بودنااااا

خودتم نسبت به دوس پسرت همینی؟؟بیخودی واسه تور باهات به هم بزنه همینقدر منطقی عمل میکنی؟یا میری می.رینی روش؟

اینا رابطه احساسی داشتن یک ساله،الکی که نیست

اتفاقا باید بره برینه توی شبش،گه خورده با احساساتِ اسی بازی کرده

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

تو چرا ول نمیکنی؟؟ من حق رو به آقا میدمآویزوون بودن خوب نیست

دوس پسر دوس دختر بودنااااا

خودتم نسبت به دوس پسرت همینی؟؟بیخودی واسه تور باهات به هم بزنه همینقدر منطقی عمل میکنی؟یا میری می.رینی روش؟

اینا رابطه احساسی داشتن یک ساله،الکی که نیست

اتفاقا باید بره برینه توی شبش،گه خورده با احساساتِ اسی بازی کرده

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو هنو پسرارو نشناختی اون اصلا حتی تورو هم اونجا ببینه بازم یادش نی حتی یک زمانی با تو تورابطه بوده و انگار ن انگار طبق تجربم دارم میگم پسرعمه خودم ک باهاش صمیمیم دقیقا مشابه تو بود قضیش ازون موقع فهمیدم پسرا دنیاشون کاملا با ما متفاوته

.

با رفتنت فقط آخرین ضربه کاری رو خودت ب خودت میزنی و زخم کاری ای ک خودت ب خودت وارد کردی و تا همیشه اون شب لعنتی رو یادت میاد و زخمت عمیق تر و دردناکتر میشه در حالی ک اون داره با خوشی زندگیشو میکنه از من گفتن بود عاقلانه فکر کن عاقلانه رفتار کن عاقلانه تصمیم بگیر عاقلانه زندگی کن 

.

بابا چقد همتون بی منطقین و ادای منطقی هارو درمیارین مثلاصددرصد خودتونم بودین همین کارو میکردینطرف یه ...

اول اینکه درست صحبت کنید بی منطق یعنی جی!!!

دوم اینکه فقط با این کارش خودش و مضحکه دست پسر میکنه بشینه بخنده به طرف

تا ابد میخواد بیوفته دنبالش!!!

من دوسپسر ندارم خدا رو شکر خودمو دستمال دست پسرا نمیکنم

تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است

باش فردا که دلت با دگران است

برو باباخجالت بکش من متاهلم چند تا بچه دارم برو برا عمت شعر بخون

والا جوری گفتی من دوس پسر ندارم و خودمو دستمال دست پسرا نمیکنم فک کردم مجردی،وقتی متاهلی نه تورو خدا بیا و دوس پسر داشته باش.چه افتخارم میکنی به خودت که دوس پسر نداری،متاهلی هااااا.مثلا اانتظار داریم که داشته باشی؟؟؟؟؟

حداقل میگفتی دوست پسر نداشتم که بفهمیم زمانِ مجردیت نداشتی،نه بگی ندارم😏

دوس پسر دوس دختر بودناااااخودتم نسبت به دوس پسرت همینی؟؟بیخودی واسه تور باهات به هم بزنه همینقدر منط ...

من متاهلم گلم

اما کلن یه قانون برای خودم دارم و شایدم زیادی مغرورم برام ترجیح میدم محل سگم به کسی که بهم توهین کرده باهام قهر کرده و یا اذیتم کرده نذارم بذار فکر کنه پشیزی برام ارزش نداره .من میگم اگر کسی با من قهر میکنه یعنی لیاقت بودن در کنار من و مباحثت با منو نداره من نباید به خاطر اون بی لیاقت حرص بخورم و یا حتی ی اندک تایمی رو به خاطرش ازدست بدم .

شایدم‌حرف شما درست باشه و من اشتباه میکنم 

من دوسپسر ندارم خدا رو شکر خودمو دستمال دست پسرا نمیکنم

منم تو دوران مجردیم فکر میکردم هیچ پسری ارزش اینو نداره که وقت و احساس و حتی اندازه یه پول شارژ حرومش کنم و هیچوقت دوسپسر نداشتم 

🤣🤣🤣🤣خودشیفته ام یا چی؟

من متاهلم گلماما کلن یه قانون برای خودم دارم و شایدم زیادی مغرورم برام ترجیح میدم محل سگم به کسی که ...

اخه ببین یه تایمی باهم روابطِ عشقو عاشقی داشتن،پسره بیشعور تونسته بخاطرِ عشقو حالش سریع کات و فراموش کنه،ولی دختره نتونسته و میخواد یه جورا دلشو خنک کنه.من بهش حق میدم چون یک سالِ تمام احساساتشو درگیر کرده.