2777
2789

جلسه دومم بود اینسری،البته دو هفتست رفتم،ولی لکه های مشکی ریز ک معلومه موی زیرپوستیه درمیاد،عکسشو گذاشتم،شما اگر دارید چیکار میکنید تا بره،وقتی تازه از لیزر میام،بعد ۴ ۵ روز خیلی بیشتر میشه،بعد ۲ هفته کمتر شده الان

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیده نمیشه ب خوبی ولی کاش لیزر نمیکردی

نقطه های خیلییی ریزن،اما رو مخمن

باز الان کمتر شده

چرا؟

موی زیرپوستیو خیلی زیاد میکنه،ولی خب راحت میکنه ادمو

نقطه های خیلییی ریزن،اما رو مخمنباز الان کمتر شدهچرا؟موی زیرپوستیو خیلی زیاد میکنه،ولی خب راحت میکنه ...

خواهر از نگا طب سنتی این اصن خوب نیس چون لیزر باعث میشه موهای زائد دیگ در نیاد از موهای زائد کلی مواد زائد ییماری وو... بود وقتی میزدی ایناهم میرفت ولی الان دیگ مو نداشته باشه چیکارش میخوای کنی!؟ 

بیاییم اصل قضیه بچسبیم پس فردا مشکل پوستی گرفت لکه قهو ای اومد نگید چراا!!!!

این همه رفتن مشکل نداشتن 

من خودمم جلسه ۶هستم هیچ مشکلی هم ندارم 

راحتم شدم از ژیلت و ....

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

خواهر از نگا طب سنتی این اصن خوب نیس چون لیزر باعث میشه موهای زائد دیگ در نیاد از موهای زائد کلی موا ...

من ب شدت پرموعم،امروز میزدم فرداش کامل تیغ تیغی میشد🤦🏻‍♀️مجبور شدم وگرنه اگر کم مو بودم نمیرفتم،موها هم با فاصله در نمیومدن،همه بغل هم و مشکی

این همه رفتن مشکل نداشتن من خودمم جلسه ۶هستم هیچ مشکلی هم ندارم راحتم شدم از ژیلت و ....

هرجور راحتی 

اونا مشکل درونشون نمیدووننن بخاطر اینه اکه بدونن بخاطر همین کاره قطعا این کارو نمیکردن