2777
2789
عنوان

همه خواهرا اینجورین

106 بازدید | 17 پست

دوستان من ۴ تا خواهر دارم از دشمن خونیام بدترن البته ۳ تاشون یکیشون بنده خدا اونم مثل منه ۱۵ ساله شوهر کردم دریغ از یه احترام خشک و خالی به خودم و خانواده همسرم آنقدر جنسشون خرابه دائم برام حرف درست میکنن یکبار یه محبتی بهم نکردن که سرم منت نزارن الآنم ۲ ،۳ سالیه باهام رفت و آمد نمیکنن حتی موقع زایمانمم نیومدن نمی‌دونم مشکلشون با من چیه بنده خدا اون یکی خواهرم هم مثل منه تو هیچ مراسمی شرکتش نمیدن مثلاً زایمان کردم نیومدن ببینند زنده ام یا نه یکیشون عروسی کرد اصلا دعوام نکرد باور کن دشمن خونی ام اینجوری با آدم رفتار نمیکنه خدا اینجور خواهرا رو نصیب گرگ بیابون نکنه 

والا توام به چپت بگیرشون 

شاید بهت حسادت دارن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

من با خواهرم یه بحث کوچیک داشتم خواهرم زنگ زد شوهرم قسم و ایه که زنت از کسی دیگه بارداره و بچه تو شکمش بچه تو نیست شوهرم بچمو برد آزمایش دیان ای. هیچوقت نمیبخشمش 

شیش سال گذشته ولی انگار همین الان بچمو دارن میبرن ازمایشحتی یه لحظه هم فراموش نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا توام به چپت بگیرشون شاید بهت حسادت دارن

امشب خیلی دلم گرفت اومدم اینجا درد و دل کنم خیلی دردناکه هر جور احترامی که فکر کنی بهشون گذاشتم ولی دریغ از یه زره درک و محبت امشب فهمیدم یکی از خواهران زایمان کرده دلم میخواد بوش و ببینم و بغل کنم😭

امشب خیلی دلم گرفت اومدم اینجا درد و دل کنم خیلی دردناکه هر جور احترامی که فکر کنی بهشون گذاشتم ولی ...

میدونم گلم درکت میکنم 

وقتی کسی ذره ای احترام برات قائل نیست 

خودتم بشو عین اونا 

واقعا بعضی وقتا باید چش و بست و سنگدل شد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

من با خواهرم یه بحث کوچیک داشتم خواهرم زنگ زد شوهرم قسم و ایه که زنت از کسی دیگه بارداره و بچه تو شک ...

ای خدا عجب خواهری هم دردیم گلم خواهر من سر اخلاق شوهرم با من رفت و آمد نمیکنه آخه یکی نیست بهش بگه آدم هم خون خودش و فراموش می‌کنه بنظرم خیلی بی رحمیه

با همه حرفات موافقم

خونه خواهرم چند دقیقه از ما دوره 

یک شهر کوچک و خلوت 

بچه من بعد از 12سال به دنیا اومده 

یک پیام بهم نداده 

نه خودش نه شوهرش 

شب یلدا تولدشه

دقیقا یک سال گذشت .....

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
ای خدا عجب خواهری هم دردیم گلم خواهر من سر اخلاق شوهرم با من رفت و آمد نمیکنه آخه یکی نیست بهش بگه آ ...

اینا بهانه ای بیش نیست 

وقتی بیان که شوهرامون خونه نیستند

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
با همه حرفات موافقمخونه خواهرم چند دقیقه از ما دوره یک شهر کوچک و خلوت بچه من بعد از 12سال به دنیا ا ...

ای خدا واقعا ؟چرا بعضی خواهران جنسشون خرابه خواهرای من ۴ ساله دخترمو نیومدن ببینند 😭 البته با فضولی از اطرافیان می‌خوام که عکسش و براشون بفرستن

چه کنیم آره درست میگی عجب دنیای نامردی شده

ادماش نامرد شدن 

سعی کن از ادمای سمی دوری کنی 

اینقد حالت خوب میشه که نگو 

من میگم که دورم از ادمای سمی خالیه 

اینا بهانه ای بیش نیست وقتی بیان که شوهرامون خونه نیستند

آره بخدا  من فکر میکنم باید رفتارمو عوض کنم خودمو بگیرم یخورده از بالا بهشون نگاه کنم شاید اخلاقشون درست شده😄

ای خدا واقعا ؟چرا بعضی خواهران جنسشون خرابه خواهرای من ۴ ساله دخترمو نیومدن ببینند 😭 البته با فضولی ...

باور می کنید همین آپارتمانی که دارند 

با هزار بدبختی من و همسرم براشون خریدیم