2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 48 پست
اره هرروز با چشم گریون دادگاه پاسگاه بودم دارم جدا میشم خونه جدا گرفتم دعام کن 💐

عزیزمممم دخترت که پیشته؟

انشالله بتونی خلاص بشی و زندگی جدیدی شروع کنی خوشبخت بشی ⚘️

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون همینن جامعه خراب شده زنا بی حیا شدن میان پیشنهاد میدن راحت دیوار سرچ کن هست

برم سرچ کنم

نمیدونم چرا چندساله قلبم اروم نیست چون یبار تو دوستی بهم خیانت کرد یطوریم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

مرسی گلم دوتا دخترم با منن اخه این وقت نمیکنه نگه داره قربونت

خداروشکررررررر

انشالله یه بخت خوب گیرت بیاد مزه خوشبختیو بچشی

برم سرچ کنمنمیدونم چرا چندساله قلبم اروم نیست چون یبار تو دوستی بهم خیانت کرد یطوریم

منم فک نمیکردم چون بامن خوب بود 

اوایل ازدواج دوستای قبلیش زنگ میزدن بیا صیغه بشیم اشکال نداره زنو بچه داری الانم بچه ها و جهازو همرو میخاد بده من با خرجی ماهیانه 

معلوم نیست تو سرش چییه 

منم فک نمیکردم چون بامن خوب بود اوایل ازدواج دوستای قبلیش زنگ میزدن بیا صیغه بشیم اشکال نداره زنو بچ ...

عجیبه مهریه اتو چی؟ نمیده؟

فدات گلم انشالله که نگرانیت بی مورده و درد خیانت نکشی

قربونت 💕

نه مهریه سالی یک سکه میدن خودش قبول کرده ماهیانه بده من بچه هاش نگه دارم

خب خوبه بازم خداروشکر همین که بچه هات پیشت باشن می ارزه به همچی 

بازم سخته خانوادم پشتم نیستن میگن بچت نیار و ازین حرفا

ای وای الهیییییی 🥲 بگو من مادرم نمیتونم بچه هامو ول کنم که

خونه رو بابای بچه ها برات اجاره کرد؟

اره خودش اجاره کرد نمیدونم کارم درسته یا نه مطمعنم بعد طلاق با اون ازدواج میکنه

اره میخواد دوستانه جدا بشه بره که به پرو پاش نپیچی راااااحت کار خودشو کنه مردا خیلی پستن همشوووووون از پدر خودم و شوهرم گرفته تا بقیه