asal198012 مدیر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 272 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 48 پست یه شماره تو گوشی شوهرم پیدا کردم .رو تلگرامش بود تو قسمت سرچ تلگرامش!زدم تو گوشیم دختره ماساژوره و تو سهر خودمونه شوهرمو بیدار کردم زیرش زده و میگه نمیشناسه 😢 ... 1403/09/27 | 03:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 من همش میخوام شنود بذارم تو ماشینش ولی نمیدونم چ قیمته همشون همینن جامعه خراب شده زنا بی حیا شدن میان پیشنهاد میدن راحت دیوار سرچ کن هست
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 اره هرروز با چشم گریون دادگاه پاسگاه بودم دارم جدا میشم خونه جدا گرفتم دعام کن 💐 عزیزمممم دخترت که پیشته؟انشالله بتونی خلاص بشی و زندگی جدیدی شروع کنی خوشبخت بشی ⚘️ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 همشون همینن جامعه خراب شده زنا بی حیا شدن میان پیشنهاد میدن راحت دیوار سرچ کن هست برم سرچ کنمنمیدونم چرا چندساله قلبم اروم نیست چون یبار تو دوستی بهم خیانت کرد یطوریم اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 عزیزمممم دخترت که پیشته؟انشالله بتونی خلاص بشی و زندگی جدیدی شروع کنی خوشبخت بشی ⚘️ مرسی گلم دوتا دخترم با منن اخه این وقت نمیکنه نگه داره قربونت
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 مرسی گلم دوتا دخترم با منن اخه این وقت نمیکنه نگه داره قربونت خداروشکرررررررانشالله یه بخت خوب گیرت بیاد مزه خوشبختیو بچشی اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 برم سرچ کنمنمیدونم چرا چندساله قلبم اروم نیست چون یبار تو دوستی بهم خیانت کرد یطوریم منم فک نمیکردم چون بامن خوب بود اوایل ازدواج دوستای قبلیش زنگ میزدن بیا صیغه بشیم اشکال نداره زنو بچه داری الانم بچه ها و جهازو همرو میخاد بده من با خرجی ماهیانه معلوم نیست تو سرش چییه
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 خداروشکرررررررانشالله یه بخت خوب گیرت بیاد مزه خوشبختیو بچشی فدات گلم انشالله که نگرانیت بی مورده و درد خیانت نکشی
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 منم فک نمیکردم چون بامن خوب بود اوایل ازدواج دوستای قبلیش زنگ میزدن بیا صیغه بشیم اشکال نداره زنو بچ ... عجیبه مهریه اتو چی؟ نمیده؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 فدات گلم انشالله که نگرانیت بی مورده و درد خیانت نکشی قربونت 💕 اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 عجیبه مهریه اتو چی؟ نمیده؟ نه مهریه سالی یک سکه میدن خودش قبول کرده ماهیانه بده من بچه هاش نگه دارم
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 نه مهریه سالی یک سکه میدن خودش قبول کرده ماهیانه بده من بچه هاش نگه دارم خب خوبه بازم خداروشکر همین که بچه هات پیشت باشن می ارزه به همچی اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 خب خوبه بازم خداروشکر همین که بچه هات پیشت باشن می ارزه به همچی بازم سخته خانوادم پشتم نیستن میگن بچت نیار و ازین حرفا
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 بازم سخته خانوادم پشتم نیستن میگن بچت نیار و ازین حرفا ای وای الهیییییی 🥲 بگو من مادرم نمیتونم بچه هامو ول کنم کهخونه رو بابای بچه ها برات اجاره کرد؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7714 ای وای الهیییییی 🥲 بگو من مادرم نمیتونم بچه هامو ول کنم کهخونه رو بابای بچه ها برات اجاره کرد؟ اره خودش اجاره کرد نمیدونم کارم درسته یا نه مطمعنم بعد طلاق با اون ازدواج میکنه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4075 اره خودش اجاره کرد نمیدونم کارم درسته یا نه مطمعنم بعد طلاق با اون ازدواج میکنه اره میخواد دوستانه جدا بشه بره که به پرو پاش نپیچی راااااحت کار خودشو کنه مردا خیلی پستن همشوووووون از پدر خودم و شوهرم گرفته تا بقیه اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه