2777
2789

من دیدم برای پاک شدن گناه نماز میخوندم

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی؟؟

خب ببین اول برو اثارشو تو نت سرچ کنی میاره زیاده 

ولی آروم میشی آرامش خیلی خاصی داره اینو تو یکی دوروز اول متوجه میشی 

سر یه هفته یه نور خاصی چهرتو میگیره به شرط مداومت هست و بیشتر میشه 

بعد مهربون میشی آدما باهات نرم میشن 

کارات راحت پیش میرن 

به مرور زمان آثار بیشتری میبینی و حاجت روایی کلا نمازشب عالیه

ممنونم،شما چطوری میخونین؟؟

بستگی داره به حال و روزم وتوفیقش بعضی وقتا قبل خواب 

بعضی وقتا قبل نمازصبح ،بعضی وقتا حتی قضا 

چون مستحبیه حتی یک رکعتش و هم بخونی اجر داره 

⚜ نماز شب بايد از كم شروع شود؛

با حذف مستحبات طولانى آن، مى‏ شود همه آن را در ده دقيقه خواند؛

🌿 ولى اگر حال خوشى دست داد، طولانى كردن آن به اندازه كشش حال، اشكالى ندارد.

⚜ سعى كنيد بدون كوك كردن ساعت بيدار شويد. 

🌿 عادت به نماز شب و سحرخيزی، ممكن است حداقل دو سال طول بكشد؛ بنابراين از افت و خيزها، بيدار شدن‏ ها و بيدار نشدن ‏ها، سستى و سردى به خود راه ندهيد.

⚜ ناگفته نماند پيدايش گوهر در صدف و استحصال طلا از معدن، نياز به تلاش‏ هاى فراوان و سوز و گدازها دارد. در مسايل معنوى نيز قابليت سعادت را بايد فراهم آورد و اين راه براى همگان گشوده است.

🌿 اگرچه قابليت سعادت از جهت شرايط محيطى و عوامل ژنتيكى براى برخى بيشتر فراهم است، اما آنچه نقش اساسى دارد، اراده و تلاش خود انسان است

⚜ «والذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا ؛ و كسانى كه در راه ما كوشيده‏ اند به يقين راه‏ هاى خود را بر آنان مى ‏نماييم».

🌿 در خصوص نماز شب توصيه شده است سه آيه آخر سوره كهف را هنگام خوابيدن بخوانيد و ساعت مقرر را در دل بگذرانيد.

⚜ بهتر است هنگام قرائت و خوابيدن با وضو باشيد تا قابليت قلب فزون تر و رفع حجاب و دفع موانع سريع ‏تر به انجام رسد.

#نماز_شب 

@namazeshabkhanan