2777
2789
عنوان

سوال نیمه ‌شب

48 بازدید | 5 پست

امشب داشتم به این فکر می‌کردم که آیا نباید از غم‌ها، مشکلات و غصه‌ها نوشت؟ نباید غم‌‌ها رو نشر داد؟ نباید گلایه کرد؟ غرها و غصه‌ها رو پس باید چیکار کرد؟

چون من هربار که این‌جا (و جاهای دیگه) برون‌ریزی می‌کنم بعد از ۱ ثانیه عذاب وجدان می‌گیرم

چون حس می‌کنم بقیه رو متحمل درد خودم می‌کنم و این رو دوست ندارم(؟)

فقط من اینطوری‌ام؟

京香水月

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردتو به کسی نگو

به دوست رفیق آشنا حتی اینجا..

هیچکس براش مهم نیس

اشنا باشه دوست باشه انگار ی خشاب پرکنی بذی دستش

تو میگی سبک شی ولی اون میزاره گوشه موشه ها یجا علیه خودت استفاده کنه

هروقت دردت زیاد شد ی اهنگ بی کلام غمگین ک گریه ت بیاد بزار بعد برو بشین ی گوشه دنج تنهاییت،ی کاغذ و قلم بردار همه رو روش بنویس

برا خدا برا هرکی که دوست داری...بعد ک سبک شدی بسوزونش،ک کسی نتونه بخوندش

هم سبک میشی هم دردتو ب کسی نگفتی ک بعدا سرکوفت بزنه بهت

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

من که هر وقت خواستم درد ودل کنم کسی گوش نکرد و همیشه میگن انرژی منفی هستی دوست دارم ساعتها حرف بزنم ...

متوجه‌ام…

منم یکی از بهترین دوست‌هام یک بار بهم گفت اخیرا انرژی منفی منتقل می‌کنی 

京香水月