2777
2789
عنوان

بیاید ببینید کی گنه کاره😶🥴

64 بازدید | 9 پست

من به دوستم یه لباسی سپرده بودن که برام بدوزه

قیمت دقیق نمی‌گفت می‌گفت بعد اتمام کار میگم خوب منم نمیتونستم ریسک کنم شاید بیشتر می‌گفت مثلاً یه بار می‌گفت دو تومن در میاد یه بار می‌گفت 1/600

بعد دیروز سر قیمت توافق کردیم باهم بعد امروز پیام داده من حساب کتاب وسایل رو میکنم

منم نوشتم الان دقیق قیمتش چند میشه

که اونم جواب نداد کمی بعد دوباره دیدم جواب نداد 

گفتم شاید دل نداره بدوزه

گفتم عزیزم دیگه نمیخوام

سریع پیام داد آرع گذر زمان خوب آدما رو نشون میده منو معطل کردی برنامه هام بهم خورد 

منو بگییی کلا هنگ کردم از اینهمه پروییش😶

مهربون سایت🤣😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هنوز قیمت میخواستم ازش که اینجوری میکرد

خب نه دیگه مشکل از اون بوده هی لفتش داده 

البته اینم بگم ، پارچه خریده بودی 

چون یادمه من خیاط میرفتم با مامانم. ، خیاط میگفت اول پارچه رو بهش بدیم بعد با توجه به اندازه پارچه و مدلش برامون قیمت میگفت اول هم یه قیمت حدودی میداد 

راستشو بگو‌ ازش تخفیف هم میخواستی؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

خب نه دیگه مشکل از اون بوده هی لفتش داده البته اینم بگم ، پارچه خریده بودی چون یادمه من خیاط میرفتم ...

عکس پارچه و مدل رو فرستاده بودم می‌گفت باید بعد دوخت بگم قیمت

نه خودش گفت تو دوستی بعد کار ببینم میتونم بهت یه تخفیف هم بدم یا نه 

من نگفتم

مهربون سایت🤣😛

عکس پارچه و مدل رو فرستاده بودم می‌گفت باید بعد دوخت بگم قیمتنه خودش گفت تو دوستی بعد کار ببینم میتو ...

راستش بهت قیمت هم بهت داده بود از ۱۶۰۰ تا ۲ تومن 

ولی سری دیگه پیش اشنا نرو کلا هیچ وقت پیش اشنا نرو تهش به دعوا ختم میشه ، تازه خداروشکر الان قطع شد ارتباط ممکن بود اون چیزی که میخواستی لباست در نیاد بدتر قهر میشد 

چرا از بیرون نمیخری ؟؟

راستش بهت قیمت هم بهت داده بود از ۱۶۰۰ تا ۲ تومن ولی سری دیگه پیش اشنا نرو کلا هیچ وقت پیش اشنا نرو ...

یه مانتو عبایی میخواستم برام بدوزه 

خیر سرم تعریف می‌کردن کارشو رفتم سراغش 

که اینجوری شد

مهربون سایت🤣😛

یه مانتو عبایی میخواستم برام بدوزه خیر سرم تعریف می‌کردن کارشو رفتم سراغش که اینجوری شد

اشکالی نداره پیش میاد همیشه الان تو بازار انقدر تنوع مدلا بالاست با همه جور قیمتی هم پیدا میشه 

تو‌ اینستاگرام بگرد پیدا 

حال داری بری خیاط هی پرو کنی و یه طرفش کج میشه یه طرفش جای کار داره