2777
2789
عنوان

میخام به زنش بگم شوهرش چه ادم کثفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 33 پست

چیکار داری ولش کن 

آدم لاشی زیاده نمیشه که دونه دونه بریم به خانواده هاشون بگیم

مطمئن باش زنش خبر داره با گفتن تو فقط بیشتر غرورش له میشه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنایه اینجور مردا خودشون خبر دارن شوهرشون گوه کاره. الان بری بگی فکر نکن تشکر میکنه ازت. میپره بهت فکر میکنه تقصیره توعه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

ب نظر من. مرده رو بلاک کن تا اینجوری عادت نکنه برا کسی دون بپاشه.. و ب خانومشم چیزی نگو.. بیچاره حتما با هزار امید و آرزو ازدواج کرده. اگه همه زنها مثل شما وجدان داشتن هیچ مردی نمیتونست خیانت کنه. دمت گرم

ب نظر من. مرده رو بلاک کن تا اینجوری عادت نکنه برا کسی دون بپاشه.. و ب خانومشم چیزی نگو.. بیچاره حتم ...

چشم🌹🌹🌹🌹

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌