2777
2789
عنوان

باید واسه ازمون اموزگاری بخونم ولی اصلا حوصله ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من دبیری ک فقط ۴ نفر میخاستن قبول شدم سهمیه ازاد اینطورام نیس

منم توی شهرمون فقط یه نفر میخواستن من بین اون همه داوطلب قبول شدم فقط حیف که مصاحبه خییییلی سلیقه ای بود

خب منم میتونم تبادکان لزنم؟منم مشهدم هنوز شرو نکردم بهتره بگم چون هرجی خوندم نتونسم تست بزنم

اره میتونی بزنی  چون منابع جدیده همه .تا قبل مرور ا ولیه مطالب تست زدن سخته  نیازی نیس از الان تست بزنی 

وای عزیزم خوشبحالتچند سالتونهمن اصلا امیدی ندارم

من ۳۷ سالمه آزمون قبول شدم ولی متاسفانه مصاحبه رو رد شدم شاید هم بخاطر سنم بود اونا معلم جوون تر می‌خوام دیگه ببین من از ۲۲ سالگیم دیگه هیچ کتاب درسی نخونده بودم ولی تونستم قبول بشم 

من ۳۷ سالمه آزمون قبول شدم ولی متاسفانه مصاحبه رو رد شدم شاید هم بخاطر سنم بود اونا معلم جوون تر می‌ ...

الان معلم نیستین شما؟؟

عزیزم کاش قبول میشدین 

من ۲۳ هستم هیچ سهمیه ای ندارم

ممنون گلم خدا خیرت بدهی چیز دیگم بگم شما نمرت چقد ؟ ینی حد نصاب چقده؟؟

من دبیری کار و فناوری قبول شدم امتیازم ۱۷۵ شد از ۴۰۰ واسه ۴تا دبیر 

برادرزادم هم مشهد با نمره ۱۶۵ معلمی قبول نشد برا ۸۰ تا معلمی ک میخواستن نمره نفر اخر هم ۱۶۸ بود میگفت  

چرا من متاهل هستم اما سهمیه ازاد بومی نبودم