2777
2789
عنوان

چرا خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 60 پست
به همون دلیل که پسرا میگن دختر نچرال و بی تجربه خوبهاما میرن دخترای داف و پلنگ رو میگیرنیا نهایتا یه ...

خدا شاهده از هرچی عملی و پلنگه بدم میاد..

همون طبیعی خوبه لااقل میدونی عزت نفس داره و خودش خودشو قبول داره پس منم میتونه بپذیره و دوست داشته باشه👌

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا شاهده از هرچی عملی و پلنگه بدم میاد..همون طبیعی خوبه لااقل میدونی عزت نفس داره و خودش خودشو قبول ...

اینا شعاره

همه مردا همینو میگن ولی الکی میگید

وضعیت جامعه نشون میده که الکی میگید

وقتی روز به روز تعداد پلنگا بیشتر میشه یعنی خواهان دارن

عرضه و تقاضا

{ خانم هستم }
اینا شعارههمه مردا همینو میگن ولی الکی میگیدوضعیت جامعه نشون میده که الکی میگیدوقتی روز به روز تعداد ...

اون تقصیر مردا نیست بخدا همه بدشون میاد

اون از اینستا نشات میگیره و بلاگرای عملی

خدا شاهده از هرچی عملی و پلنگه بدم میاد..همون طبیعی خوبه لااقل میدونی عزت نفس داره و خودش خودشو قبول ...

اگه پلنگ دوس نداشتین که هر روز انقد زیاد نمیشدن دختر نچرال دیگه بین ۱۰۰ نفر یکی دوتا پیدا بشه به زور همخ عملی و ژل مالی شده 

عقل مرد تو چشمشه تا بهتر میبینه میره دنبال همون

اگه پلنگ دوس نداشتین که هر روز انقد زیاد نمیشدن دختر نچرال دیگه بین ۱۰۰ نفر یکی دوتا پیدا بشه به زور ...

نمیدونم شاید من فرق دارم

به نظرت اگه کسی دیگه عمل نکنه چه اتفاقی میفته؟

من تکذیب میکنماون دسته از مردایی هم که عملی میپسندن حتما خودشون عمل داشتن

اگه شما اینو تکذیب میکنی

منم تاپیک شما رو تکذیب میکنم

ولی با تکذیب من و شما واقعیت عوض نمیشه

واقعیت اینه که پسرا پلنگ پسندن

دخترا هم عاشق اونی میشن که کلا ادم حسابشون نکرده

{ خانم هستم }
اگه شما اینو تکذیب میکنیمنم تاپیک شما رو تکذیب میکنمولی با تکذیب من و شما واقعیت عوض نمیشهواقعیت این ...

خب یباره بگو تو دیوونه خونه زندگی میکنیم😂

زیبایی مهمه ، اخلاق مهم تر

حرفت غیر منطقیه 

تو برخورد اول کسی نمیتونه اخلاق و شخصیت دیگران و تشخیص بده میره سمت ظاهر 

زن ها چون احساسی ترن شاید از روی ظاهر انتخاب نکنن و صبر کنن تا شناخت طرف و شخصیت رو بسنجن ولی مرد مستقیما میره سراغ ظاهر و زیبایی و اکثرا بیشتر مردا دختر خوب رو از روی ظاهر می‌سنجن و انتخاب میکنن و اگه اخلاق رو نپسندیدن رابطه رو ترک میکنن.