دارم میبینم که روزبروز دارم بدتر میشم. اما نه دکتر میرم نه ماسک میذارم. تو این مورد خیلی تنبلم. چیکار کنم انرژی داشته باشم برای این کارها؟
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
ببین من چند روزه که فقط یه آبرسان قوی چون پوستم خیلی خشکه و یک کرم دورچشم خریدم و استفاده میکنم واقعا پوستم سرحالتر شده و خودم خیلی انرژی مثبت گرفتم و سر ذوق اومدم
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
الان برای همه چی درمان هست فثط،باید پول داشته باشی
میتونمانجام بدم خودم عرضه ندارم تنبلی میکنم
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
لااق یک ابرسان بخر بزن وقتی از بین رفت دیگه فایده نداره
وای اره 🥲 خراب شه دیگه براحتی درست نمیشه. الانم شده میبینم که هی بدتر میشه