2777
2789
عنوان

بهترین عروسی که رفتید چجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال پیش رفتیم فقط نفری ۳ میلیون هزینه کرده بودن باغ بود سفره خونه هم داشت انواع نوشیدنی ها و شیر ...

همون عروسی که منم میگم تعریفشو هنوز میکنن دو سال نکشید که ازهم جدا شدن

الان این عروسی که من گفتم شما اینطور عروسی رفتید؟ آخه بعد اون من هرچی رفتم غذا نفری فقط یه پرس بوده ...

کدوم شهری

خیلی ساده س عروسیاتون

مال ما اکثرشون تجملاتین از ده مدل غذا بگیر تا ابمیوه و بستنی و چندین مدل شیرینی و قلیون و ...

ولی عروسی برادرم از همه ییشتز خوش گذشت

الان این عروسی که من گفتم شما اینطور عروسی رفتید؟ آخه بعد اون من هرچی رفتم غذا نفری فقط یه پرس بوده ...

اها اینجور هزینه فکر کنم اره میوه و چند مدل غذا و فلان

ولی بازم خیلی آنچنانی نبود بنظرم 

خواهرم یه عروسی تازگی رفته آنقدر میگه باکلاس و خفن بود

شربت صد مدل هر رنگ

شیرینی و میوه میگفت از همه میوه ها بود

غذا هم خیلی زیاد و متنوع ۲۰ ۳۰ یا زیاد

انواع سالادد و کلم بروکلی

به مادرم تعریف میکرده عروسی تو عمارت بوده

حیاطش پر گلدان بزرگ و گل طبیعی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مجردم و فکر هم نکنم اگر حتی ازدواج کنم هم مراسمی برگزار کنم اما به عنوان یک خیال پردازی گاهی تصور می‌کردم مراسمی ساده و بی‌تکلف تو خونه خودمون با حضور تعداد کمی از دوستان و بستگان نزدیک که واقعا دوستشون دارم (با دعوت از کسی که بهش علاقه ندارم به خاطر مناسبات خویشاوندی مشکل دارم!) و همچنین به طور متقابل از خانواده مقابل برگزار می‌شد و بدون ادا اطوار می‌نشستیم و صحبت می‌کردیم و از یک همنشینی لذت می‌بردیم و در قسمتی از دورهمی خودم و طرفم به محور مجلس، در مورد ملاحظات اخلاقی‌م، افکار و عقاید و ملاک‌هایی که لحاظ کردم و... توضیح می‌دادم، خانواده خودم و بزرگ‌تر و افراد موفق خویشانم رو معرفی می‌کردیم و شام هم غذای مطبوع ولی بی ادا اطواری سر میز سرو می‌شد؛ (از حمله ور شدن‌های به سلف سرویس عروسی بیزارم!).

کباب . جوجه ٫ چنجه ٫ شیشلیک٫ مرغ شکم پر ٫ ماهی شکم‌پر ٫ خورش فسنجون ٫ بوقلمون درسته گریل شده . دو مدل پلو

تو‌حیاط تالار کافی شاپ داشت انواع شیک و نوشیدنی و بستنی سرو‌میشد

روی هر میز دوتا پارچ اب میوه طبیعی ( هندونه و‌طالبی )

به نظرت اینا واقعا خوشبختن

تو پول غرقن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم