بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم یه عروسی تازگی رفته آنقدر میگه باکلاس و خفن بود
شربت صد مدل هر رنگ
شیرینی و میوه میگفت از همه میوه ها بود
غذا هم خیلی زیاد و متنوع ۲۰ ۳۰ یا زیاد
انواع سالادد و کلم بروکلی
به مادرم تعریف میکرده عروسی تو عمارت بوده
حیاطش پر گلدان بزرگ و گل طبیعی
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مجردم و فکر هم نکنم اگر حتی ازدواج کنم هم مراسمی برگزار کنم اما به عنوان یک خیال پردازی گاهی تصور میکردم مراسمی ساده و بیتکلف تو خونه خودمون با حضور تعداد کمی از دوستان و بستگان نزدیک که واقعا دوستشون دارم (با دعوت از کسی که بهش علاقه ندارم به خاطر مناسبات خویشاوندی مشکل دارم!) و همچنین به طور متقابل از خانواده مقابل برگزار میشد و بدون ادا اطوار مینشستیم و صحبت میکردیم و از یک همنشینی لذت میبردیم و در قسمتی از دورهمی خودم و طرفم به محور مجلس، در مورد ملاحظات اخلاقیم، افکار و عقاید و ملاکهایی که لحاظ کردم و... توضیح میدادم، خانواده خودم و بزرگتر و افراد موفق خویشانم رو معرفی میکردیم و شام هم غذای مطبوع ولی بی ادا اطواری سر میز سرو میشد؛ (از حمله ور شدنهای به سلف سرویس عروسی بیزارم!).
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم