2777
2789
عنوان

نگرانم

123 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر 

من مجردم 

چند وقتی هست ترشحات سفید ولی بیرنگ نه 

ترشحات سفید و کشدار همراه با خارش دارم 

اما نمیدونم چیه 

میشه لطفاً جواب بدید 

میدونم اینجا جای مناسبی برای منی که ۱۴ سالمه نیست 

بخدا دیگه نمیام فقط جوابمو بدید لطفا 

ممنون میشم 

دردم داری؟

دقیق نمیدونم ولی عفونته فکر کنم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

ولی یکی از نشونه هاش خارشه حتما پیگیری کن چون شوخی نیست

ژل بهداشتی بانوانم هفته ای دوبار استفاده کن

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

ولی یکی از نشونه هاش خارشه حتما پیگیری کن چون شوخی نیستژل بهداشتی بانوانم هفته ای دوبار استفاده کن

خب راستش من خیلی خیلی نگران بودم 

چون هرجا که میزدم می‌گفت تخمک گذاری بعد من نمیدونم چیه 

به مادرم گفتم فردا قرارع بریم دکتر

نگران نباش دوتا قرص میده خوب میشی.تو خونه شرت اصلا نپوش سغی کن دامن بپوشی. یا اگز عادت به شلوار یا شلوارک داری گشاد باشه که هوا رد و بدل بشه. یکی از عامل های عفونت همین شرتها هستن

خب راستش من خیلی خیلی نگران بودم چون هرجا که میزدم می‌گفت تخمک گذاری بعد من نمیدونم چیه

آها اگه اونه که نترس ولی عفونت باشه قرص میده بهت

ولی اگه ژلم استفاده کردی هروز نزن خشکی میاره

بعدم که تو خونه لباس زیر نپوش چون باید سر یک ساعت عوض شه 

من تحقیق کردم مگه تخمک گذاری در سن ۱۴ هم اتفاق می‌افتد ؟

آره ممکنه بستگی به نوع بدن فرد داره حتی ممکنه از ۱۲ سالگیم باشه

حالا رفتی دکتر؟