2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یا نرم🙁

138 بازدید | 10 پست

ما چند تا همسایه بودیم که باهم از بچگی دوست بودیم.( خیلییی صمیمی) بزرگ که شدیم یواش یواش مسیرامون از هم جدا شد خونه ، دانشگاه ، دوست ها و... الان دیگه کاملا از هم جداست اما هنوزم با دوتا شون تو اینستا در ارتباطم و به نسبت زیادی صمیمیم. اما یکیشون اصلا اینطوری نبود چندبارم تو خیابون و... دیدمش رفتم جلو گرم سلام و احوالپرسی کردم خیلیییی سرد جوابمو داد که اصلا پشیمون شدم چرا رفتم🙁 انگار قیافه می‌گرفت حتی تو جمع های اخیر هم اصلا پیش من نمیومد

حالا یکی از اعضا پیشنهاد داده یه شب شام بریم بیرون. اون دختره هم هست من موندم برم یا نرم☹️ قبلا خیلی صمیمی بودیم بی دلیل ولم کرد با اینکه از همشون بهم نزدیک تر بود. دیدمش انگار صد سال بود که غریبه بودیم💔 له شدم یعنی... 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نکنه چیزی شنیده ازت ک باعث سردی شده

والا من هیچ کاری نکردم

اتفاقا اون دوبار منو قال/غال گذاشت جدا شد 🥺 هنوز دلم خونه 

به مرور خودش رفت . حداقل مطمئنم واسه اون رفاقت کردم

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.