2777
2789

که هدفش قبولی توی کنکوره 

همزمان با مدرسه کلاس نقاشی رو شروع کنه دوباره؟؟

کلا به کارهای هنری علاقه دارم. دوس دارم یه حرکتی بزنم

خسته شدم از درس و مدرسه 

به نظرتون بعد از امتحان ترم شروع کنم یا نه؟ 

اصلا کلاس نقاشی برم یا کلاس دیگه؟ 

برو

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌معلم دبیرستانم به نظر من ایده خیلی خوبیه نقاشی کلا استرس را کم میکنه

به نظرتون میرسم همزمان هم درس بخونم برای قبولی توی رشته های تاپ هم برم کلاس نقاشی؟ 

اگر برم دوس دارم دیگه ولش نکنم حتی سال ۱۲ام هم برم 

به نظرتون میرسم همزمان هم درس بخونم برای قبولی توی رشته های تاپ هم برم کلاس نقاشی؟ اگر برم دوس دارم ...

البته که اولویت درس هست ولی کلا ساعات درس خوندن مهم نیست کیفیت درس خوندن مهمه

نهایتا چند ماه آخر تعطیل میکنی کلاس را 

به رشته و هدفت بستگی داره اگه ساعت مطالعه آن خیلی بالاست نری بهتره ولی اگه نیست حتی خوب هم هست کلاس بری

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

البته که اولویت درس هست ولی کلا ساعات درس خوندن مهم نیست کیفیت درس خوندن مهمهنهایتا چند ماه آخر تعطی ...

اره درست میگید.

مرسی از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی ایم کردید.

به رشته و هدفت بستگی داره اگه ساعت مطالعه آن خیلی بالاست نری بهتره ولی اگه نیست حتی خوب هم هست کلاس ...

رشته ام تجربیه. هدفم رشته های تاپه ولی تلاشم ....

به نظر شما نقاشی خیلی وقتگیر نیست؟ 

موسیقی هم سازش خیلی گرونه وگرنه موسیقی رو هم توی اولویت هام میزاشتم. 

رشته ام تجربیه. هدفم رشته های تاپه ولی تلاشم ....به نظر شما نقاشی خیلی وقتگیر نیست؟ موسیقی هم سازش خ ...

ساعت مطالعه آن چقدره؟ اگه مثلا ۷,۸ساعت هست آسیبی نمی‌رسه به درست ولی کسی که مثلا۱۵ساعت می‌خونه در روز قطعا وقت هیچ کلاسی رو نداره حالا امتحانی یه ترم برو اگه وقت کردی ادامه بده ولی اولویتت این باشه که به دریافت برسی

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

ساعت مطالعه آن چقدره؟ اگه مثلا ۷,۸ساعت هست آسیبی نمی‌رسه به درست ولی کسی که مثلا۱۵ساعت می‌خونه در رو ...

نه بابا ۷و۸ ساعتم نیست. 

چه جوری در روز ۸ ساعت بخونم ولی ۸ مدرسه ام ۸ ساعت خوابم. حالا کارهای شخصی تایم نهار و ... بمونه 

چون دارم وقتم به بطالت میگذرونم به خاطر همین دوس دارم یه کلاس برم 

نه بابا ۷و۸ ساعتم نیست. چه جوری در روز ۸ ساعت بخونم ولی ۸ مدرسه ام ۸ ساعت خوابم. حالا کارهای شخصی تا ...

اگه اینجوریه که برو حتما ولی با این ساعت فکر نکنم رشتهٔ تاپ قبول بشی

اگه بعضی روز ها رو مدرسه نری خیلی بهتر باشه فکر کنم البته اگه خودت بتونی بخونی 

اگه اینجوریه که برو حتما ولی با این ساعت فکر نکنم رشتهٔ تاپ قبول بشیاگه بعضی روز ها رو مدرسه نری خیل ...

اره راست میگی دارم سهل انگاری میکنم. 

کاش یه ذره اراده داشتم... 

مدیر مون خیلیییی سخت گیره. اصلا نمیزاره همچین کاری کنم.

اره راست میگی دارم سهل انگاری میکنم. کاش یه ذره اراده داشتم... مدیر مون خیلیییی سخت گیره. اصلا نمیزا ...

اگه جات بودم مدرسمو عوض می‌کردم مدرسه خیلی آدمو خسته می‌کنه و از نظر من فایدهٔ چندانی هم ندارد

من برادرم رشتش ریاضی بوده رتبش هم زیر صد مدرسه رو فقط تفریحی می‌رفت خودش تو خونه درس می‌خوند

اگه جات بودم مدرسمو عوض می‌کردم مدرسه خیلی آدمو خسته می‌کنه و از نظر من فایدهٔ چندانی هم نداردمن برا ...

اخه الان اوضاع فرق کرده ما امتحان نهایی داریم. 

اگر نریم مدرسه امتحانات نهایی رو چیکار کنیم؟