2777
2789

داشتم از تو پارک رد میشدم یه نفر داشت تو پارک میکشید تا بوش خورد بهم حس چِتی و هوس شدید اومد سراغم که برم بکشم اینقدر این حس زیاد بود که ی لحظه بین دو راهی گیر کردم که یه بار بکشم یا نه واقعا از خودم بدم اومد بخاطر این حس آخه چرا باید همچین هوسی بیاد تو مغزم بخاطر مخدری که ماه ها بهم علائم روانی داد توهم داد مسخ داد پارانویا داد ترکش برام جنون بود باعث شد چند ماه قرص اعصاب بخورم وسواسمو عود داد حالا جای اینکه ازش متنفررر باشم که صد البته متنفرم ازش اما این هوس لنتی چی بود واقعا حالم گرفت بخاطر این هوس

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول هزاران بار ازت ممنونم که اراده ت خیلی قوی تر از حس و وسوسه ت بوده

بعد اینکه همه وسوسه ها و گناه ها همینن برای منم پیش اومده یه لحظه س ولی امان از اینکه اون لحظه وا بدی همه احساسات خوبت واسه همیشه میرن جاشونو میدن به آوار شدن هرچی حس بد که تا حالا تجربه کردی و نکردی 

خیلی مواظب خودت باش مشغول کارهایی بشو که حس خوب بهت میده ادمیزاده دیگه ممکنه بلغزه پس بهتره سمت این چیزا نره 

به خودت افتخار کن اونیکه تجربه کرده و بهش نه میگه خیلی قوی تر از اونه که آب ندیده که شیرجه نرفته با اراده قوی تر ثابت کن که میتونی نه بگی به هرچیزی که قراره جوانیت رو تهدید کنه 

واقعا لعنت بر اون کسی که این مخدر رو وارد ایران کرد

الان هزار مدل جدیدتر اومده

شما باید در گروه قرار بگیرید

دوست عزیز

کنگره۶۰یا

Na

وگرنه هر لحظه ممکنه در معرض قرار بگیری

مث امروز 

ولی فردا معلوم نیست چی بشه

از اونجا ک زور مواد خیلی زیاده ممکنه لغزش کنی تنهایی شاید بشه ولی بسیار دشواره و پر خطر سریع در یک گروه قرار بءیر تا گرگ بهت نزنه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
واقعا لعنت بر اون کسی که این مخدر رو وارد ایران کرد

ماها معتادیم 

معتاد روابط غلط 

معتاد مواد مخدر

معتاد عادت های بد 

معتاد تنبلی 

معتاد اخلاق گند و خیلی چیزای دیگه انقد تلاش نمیکنیم برای تغییر که لذت خوب بودن و سرحال بودنم یا تجربه نمی کنیم یا خیلی دیر یادمون میوفته

اول هزاران بار ازت ممنونم که اراده ت خیلی قوی تر از حس و وسوسه ت بودهبعد اینکه همه وسوسه ها و گناه ه ...

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و انرژی مثبتتون امیدوارم همیشه موفقیت اولویت زندگیتون باشه

ماها معتادیم معتاد روابط غلط معتاد مواد مخدرمعتاد عادت های بد معتاد تنبلی معتاد اخلاق گند و خیلی چیز ...

درسته کاملا.

واقعا اعتیاد چیز بدیه مخصوصا از نوع مخدرش

چه شبایی که توهم داشتم چه شبایی که از ترس داشتم دیوانه میشدم چه شبایی که خوابم نمیبرد و تب میکردمو عرقو لرزه میزدم الان که اینارو توی مغزم یاد اوری میکنم خوشحالم سمتش نرفتم ولی دیگه از خودم میترسم بخاطر این هوس امروز امیدوارم دیگه تو همچین شرایطی قرار نگیرم واقعا خیلی سخت بود امروز برام

الان هزار مدل جدیدتر اومدهشما باید در گروه قرار بگیریددوست عزیزکنگره۶۰یاNaوگرنه هر لحظه ممکنه در معر ...

آره داداش من ماشروم،کمیکال،ال اس دی و...

اونا رو امتحان نکردم هیچوقت برای همین هیچ هوسی ندارم بهشون.

بزار یه مثال بزنم مثلا یه غذای خارجی هر چقدرم خوشمزه باشه وقتی من امتحانش نکرده باشم هر چقدرم دیگران بگن خوشمزس من چون تصوری از طعمش ندارم پس اونقدرام هوس و میل ندارم بهش.

ولی مثلا بلفرض من عاشق قورمه سبزی ام و زمان گرسنگی چون هزاران بار این غذا رو خوردم پس میتونم به راحتی طعمشو توی هوس هام احساس کنم و این باعث میشه بزاق و ضعف من بیشتر بشه.

مواد مخدر های دیگم اینطورن چون استفاده نکردم ازشون هر چقدرم فاز لذت بخشی بدن چون نکشیدم پس هوس و میلی ندارم اما چون فاز چِتی را بار ها چشیدم برای همین تا بوی این گل لنتی میخوره به مشامم هوس شدیدی میگیرم.

کلاس کنگره یاNA برای کسایی که بلد مدت ترک کردن مثل من موثر هست بنظرت؟چون واقعا امروز سخت گذشت بهم