2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 14487 بازدید | 574 پست
میشه جواب منم بدی؟ خیلی وقت پیام گذاشتم

شما تا ۴۰ روز خونتون سوره بقره پخش کن و یه پارچ آب هم بزار هر روز جلوی اون گوشی ای که داری باهاش بقره رو پخش میکنی منظور آب صدای سوره رو بشنوه و در طول روز هم خودت هم همسرت از اون آب بخورید نتیجش رو بعد از دو سه روز میبینی 

و شما و همسرت حتما باید حرز تهیه کنید و همراهتون داشته باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها... اگر دنبال لباس راحتی نخ و پنبه با کیفیت بسیار عالی و قیمت مناسب هستید حتما بهمون سر بزنید برای دیدن نمونه های بیشتر فقط کافیه کلمه "سنجاق " 🧷 رو در گوگل سرچ کنید و‌ بیایید تو سایتمون و به راحتی سفارشتونو ثبت کنید🌸🌿

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

گاری به بحثتون مدارم ولی من دروغگو نیستم داسنان مادربزرگ رو تو این سایت خوندم ولی مگه شما مثلا تمام ...

باشه  

اینکاربر گفت همه ی داستانا من از سایتن چون تو اونو گفتی صرفا خواست ی زری بزنه همشونو از اینجا بر داشتم 

انقد بی چشم و رو نباشید بلد نیستید تشکر کنید دمتونو بزارید رو کولتون برید من نگفتم داستان از خودمه که این همه تا اخر پستارو بخونی بگی قبلا خوندم و همشون تکرارین حالا تو بگی یا اونبیجاره اطرافیانتون . بخصوص اون امینه بی ذات

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

خر همه ی کسته نفهم بیشعور.مگه من بهت فحش دادم خاک عالم بر سرت.اون پدرو مادری که تو رو تربیت کردن متا ...

برو باباتو پیدا کن اینجا نیست  

بدجور عقده ای تف بر اونی که تورو تربیت کرد تف به اونی که یه همچین بی ذاتیو بزرگ کرد مگه من اسم خاندان کثیفتو اوردم که میگی همه کست ؟ تف به گور اونی که تورو بزرگ کرد ادم انقد کیری ؟ کاباره ای 

پیگیر بیکار همش تو تایپک من وول میخوری چشمات دراد ولکن گمشو برو دیگه 

از همینجا معلوم چقد تو زندگیت کی* شدی و ظاهرت چطوره همینقدر حالبهم زن

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍