2777
2789
عنوان

ینی خیلی بد شد تماسشو جواب ندادم⁉️

1077 بازدید | 189 پست

نمیدونم چرا جدیدا رو رفتارام انقد گیر شدم🤡😐

ولی ینفر هس

یذره تو زندگیم گند زده-😐

البته ناخواسته

(همین تاپیکی ک گفتم از پله افتادم و فلان.‌)

الان مامانم نزاش تماسشو جواب بدم

گف عمرا بزارم دگ باش در ارتباط باشی

تو با این حرف زدنی شبیه مستا تو حال خودت نمیشی و هم اون گند میزنه ب زندگیت و هم خودت(حق میگه البته)😐🤡

الان جدی نمیدونم چی بگم

بد شد تماسشو جواب ندادم ،نه؟😐🤦🏻‍♀️چیبگم بهش؟😐🤦🏻‍♀️

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

بدنشد چی بگی؟ بگو دوس نداشتم جواب بدم، کارداشتم وقت نداشتم

آیدا 

خیلی بد شد😐

حالا باباش ب بابام زنگ زد-😐

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی جواب ندادنت اینقد مهم بود ک باباش زنگ زد؟

باباش با بابام دوسته قدیمیه..

ول نمیدونم قضیه چیه ک ینی انقد مهم بود ک ب بابام زنگ زد؟

از کنجکاوی دارم میمیرم😐

بسم الله خب جوابش و داد ؟ چی گفت؟

بابام خواب بود-

گوشیش طبقه پایین تو شارژ-

بیدارش نکردم

بسم الله خب جوابش و داد ؟ چی گفت؟

ینی چی شده😐

ایدا اینطو نگو بسم الله

ترسیدم خب

ولش کن پس

جای دیگ ام پیام نداده

ب گوشی مادرمم زنگ زد🖕🏻😐

آیدا

دگ دارم میترسم ول

چشه

چیشده

ینی چی

جای دیگ ام پیام ندادهب گوشی مادرمم زنگ زد🖕🏻😐آیدادگ دارم میترسم ولچشهچیشدهینی چی

خب مامانت جواب نداد؟ 

ترس چیه شاید ی کاری داره، خب تو بهش پیام بده بگو نمیتونم جواب بدم طوری شده

-شاید برایِ همیشه-

چی میخوای بشه، هیچی متعجب شدم، پرنسس ناناعت شدن انگار

دهنت سرویس😂

این ناراحت بشه

من دهنم سرویسه ک

الان فردا پیامرسانام میخواد بپوکه-😐

خب مامانت جواب نداد؟ ترس چیه شاید ی کاری داره، خب تو بهش پیام بده بگو نمیتونم جواب بدم طوری شده

مامانم جواب بده؟

مامانم اینا رو بگیره پارشون می‌کنه بعد خودش جواب بده؟

جلل الخالق

نمیخوام بفمه بیدارم-