2777
2789
عنوان

قرص سایکوئل و ترانکوپین

564 بازدید | 5 پست

کیا از این قرصا مصرف کردن..دوتاشونم یکیه؟؟؟

من ترانکوپین میخوردم تموم شده بودم از داروخونه گرفتیم ولی روش اسم دارو رو نوشته سایکوئل

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
سلامترانکوپین رو میخوردم یمدت و الان مثل چی پشیمونم.و فقط میتونم بگم نخور .همین.

نمیتونم نخورم.حال روحیم داغونه.دکتر برام داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم نخورم.حال روحیم داغونه.دکتر برام داده

منم حال روحیم داغون بود و دکترم بهم داده بود.

منتها بعدش چیشد؟

به محض تکمیل شدن طول درمان اونم با نظارت خود دکتر زمانی که قرص رو حذف کردم همه ی حالتای قبلی با شدت بیشتر توم ظاهر شد.

قرصای روان فقط موقت عمل میکنن و تاثیر میزاره ، بعد دوباره همون اش و همون کاسه، دوست عزیز از من به شما نصیحت.

مشکلات زندگی که باعث حال بد روحی شده باید از پایه و ریشه و بن حل شه نه با قرص . با قرص هیچ مشکلی حل نمیشه فقط شمارو موقتا بی تفاوت و اروم میکنه

منم حال روحیم داغون بود و دکترم بهم داده بود.منتها بعدش چیشد؟به محض تکمیل شدن طول درمان اونم با نظار ...

مشکل من فقط افسردگی نیست من دوساله مریضم.وسواس فکری شدید داشتم خیلی سعی کردم بدون دارو خوب شم اما نشدم که هبچ بدتر هم شدم توهم میزدم اصلا هیچی از محیط اطرافم متوجه نمیشدم همش تو ذهنم یه سری اتفاقات تلخو  تجسم میکردم و دچار پانیک و وحشت میشدم.از همه چی میترسیدم از تنهایی از بیرون رفتن حتی از اب هم وحشت داشتم نمیتونستم بیشتر از پنج دیقه حموم بمونم احساس خفگی و مرگ میکردم و خیلی علائم دیگه که اینجا بگم طولانی میشه..تازه فقط ترانکوپین نیست که بجز این چهار تا قرص دیگه ام صبح و شب میخورم.‌.منم میدونم این قرصا عوارض دارن اعتیاد دارن ولی گاهی وقتا هیچ راه دیگه ای نداری و مجبوری😔