2777
2789

از قبل زایمانم تا دنیا که اومد محرم سفر بود تا دوماهگیش بعدشم یعنی نه تونستم جشن سیسمونی بگیرم نه جشنی که برای دنیا اومدنش باشه … میخواستم جشن ختنه سران بگیرم مفصل ولی همه گفتن نگیر بچه اذیت میشه آخه زمان دل درداشم بود خودم از لحاظ روحی داغون بودم به هیچ کاری هم نمیرسیدم…

الانم داره میشه پنج ماهش لثش میخاره همش به شوهرم میگم بیا یه جشن دندونی براش بگیریم همه رو دعوت کنیم اونایی که اومدن دیدنیش حداقل یه شام بدیم بهشون میگه جشن نگیریم یه مهمونی شام بدیم تموم شه بره ولی من دوست دارم همه رو دعوت کنم حتی اونایی که دیدنیم نیومدن و بزن و برقص باشه ولی همه میگن صبر کن یزار بچه بزرگ تر بشه بعد مهمونی بده چون الان بچه اذیتت میکنه 

نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه

چقدر امروز فردا میکنی 

انقد مبگی میگی تا آخرش اطرافیان بگن پسر با این بزرگی جشن میخاد چیکار بچه اس مگه 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا برام مهم نیست و مطمنم جشن نمی‌گیریم فقط مهمانی در حد پدر مادر خواهر برادر 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

عزیزم خب الان با ی بچه نق نقو که داره دندون در میاره واجبه جشن بگیری خودتو اذیت کنی آخه انقد سخت نگیر انقد استرس ب خودت نده 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

به نظر من باهمسرت و کوچولوت لباس ست بپوشین برین آتلیه عکس قشنگ بگیرید 

اجازه بده یکم بزرگ ترشه بعد براش جشن های مفصل بگیر

ولی آتلیه رو حتمن برو بااین دکورهای جذاب

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

حالا چه واجبه که حتما جشن باشه؟ 

خب شوهرت راست میگه 

میتونی فامیلای اصلی رو برای اش دندون بگی و ی عقیقه بگیری براش همرو بگی هم دعوتشون کردی هم عقیتو دادی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چقدر سخت میگیری تولد یکسالیش میگیری چی میشه مگه من خواهر شوهرم باردار بود خواهرش فوت شد نه تنها هیجی بلکه با با گریه گذشت روز هاش

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یکم سخته واسه خودت ولی بچه چرا اذیت بشه؟؟ خته سوران رو قبول دارم باید بعدش که خوب شد جشن بگیرین که بچه اذیت نشه ولی برای بقییه ی مهمونیا مراقبشی چرا اذیت بشه؟؟ 

من برای پسرم ولیمه بزرگ تو تالار نزدیک خونمون گرفتم ( نه این تالارهای عروسی خفن هاااا نه تالار مناسب ولیمه ) اتفاقا راحت شدم هر هفته باید پنج شنبه و جمعه منتظر میشدیم بیان دیدنم و همش مهمون و مهمونداری یکبار گرفتیم تو ده روزگیش راحت شدیم

واسه تولد یکسالگیش هم چون از دو سالگی تااااا ۶ سالگیش تولد هاش میوفتاد تو محرم و صفر اصلا نمیشد بگیریم جشن بزرگ گرفتم تو خونه شام دادم خیلی سخته ولی خب بالاخره هرچی بزرگتر بشه به نظر من فرقی نداره بالاخره هماهنگی و  تر تمیزکاری و بچه نگه داری داره دیگه مگر اینکه بزاری خیلی بزرگ بشه

من کلا علاقه ای به دعوت کردن همه فامیل ندارم

تعیین جنسیت و نام گذاری و دندونی و تولد براش گرفتم، تنها مهمونا هم پدر و مادراشون بودن، داداشامونم اگه میتونستن میومدن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

عزیزم الان بچه اذیت میشه

و فصل پر مریضی و ویروسی هم هس

میان بچتو بوس میکنن مریض میشه بیا ‌‌جمعش کن

بذار قشنگ تولد یه سالگیش جشن بگیر

هم بچه جون گرفته بزرگ شده لذت میبره هم تابستونه مریضیا کمتره