2777
2789

بابا خواهشاً بحث اعتقادی نکنین هرکی با این بحثها مخالفه نیاد تایپیکم خواهشاً با حرفاتون تایپیکمو ترکوندین من میخواستم تجربه اونایی ک مریض مثل شوهر من داشتن بفهمم لطفاً رعایت کنید تایپیکم نترگه مخالفی نیا تایپیکم. شوهر من از نظر احساسات اصلا مثل قبلاً نیس اصلا نه محبتی نه علاقه ای سه ماه پیش اینجوری شد الان ۴۱روزی میشه اوردیمش خونه اولش خیلی اعصاب خوردی کرد خیلی بی تابی کرد الان بی تابی نمیکنه 

ولی اصلا احساسی ندارع این همه دورش میگردم این همه دوسش دارم یک بار نشد یه تشکر ازم بکنه می‌دونم مریضه می‌دونم 

یعنی این مغزش چقد طول می‌کشه تا خوب بشه من دارم دق میکنم عین بچه هاست 😔

وقتی تصادف کرد اصلا یه ذره ب فکر ماشین نبودم فقط برام سلامتی اون مهم بود ولی اون الان همش بابت ماشینش اشک می‌ریزه .. ماشینو از من بیشتر میخواد بازم میگم می‌دونم مریضه لطفاً قضاوتم نکنین فک کنین من نفهممم..

منم یه آدمم زود ازدواج کردم رنج خوردم زیاد نو زندگیمم بچه مریض دارم همش اشک ریختم تو زندگیم نه ماه زندگیم از همه لحاظ خوب شده بود ک تصادف کرد چقد همو دوست داشتیم ولی الان اصلا علاقه ای نشون نمیده فقط می‌نویسم و اشک میریزم کیو داشتین اینجوری چقد شد خوب شد 

همه میگن صبر کن به زبون آسون خودتون بزارین جای من تو جایگاه من بودن واقعا سخته😭😭😭😭😭😭

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خواهر غیر از صبر کار دیگه ای نمیتونی بکنی تا خوب بشه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

لابد ماشینش خیلی گرون بوده از نظر مالی ضربه ای ک خورده اذیتش می‌کنه ک حرص ماشینو میخوره.ولی الان ک فرصت زندگی دوباره داره و از ی تجربه اینجوری گذشته رفتارش خیلی باید بهتر میشد و اصلا نگران مادیات نمیبود جرا برعکس شده؟؟

سه ماهه اصلا رو دنیا نیستم بغض گلومو گرفته چیکار کنم خداااا😭یه شوهر دارم ک خونه هست ولی انگار نیس هرکی میاد از اون دنیا تعریف میکنه حرف میزنم همشم میگه ماشینی بخرم حالم خوب میشه همه دنیام ماشینخ انگار نه انگار من یه آدمم دارم سختیشو میکشم چقد پشت در ایسیو بابتش رنج خوردم می‌دونم دست خودش نیس منم دلم نازکخ همینکه بگه دوست دارم همینکه بگه ممنون ک این همه من عذابت دادم ولی تو کنارم موندی بسمه خستگیم در می‌ره😭

لابد ماشینش خیلی گرون بوده از نظر مالی ضربه ای ک خورده اذیتش می‌کنه ک حرص ماشینو میخوره.ولی الان ک ف ...

یه پراید هاچپک داشتیم 

نمی‌دونم اون دنیارو هم دیده همش میگه خوب بشه نمازشو میخونه میگه براش خیلی سخت گذشته هر ثانیه براش یک سال گذشته میگه تماما بیابون بوده هیچی نبوده باباشو دایی خدا بیامرزشش پیشش بودن 

با همه اینا نمی‌دونم چرا این همه وقتی سالم بود منو رنج داد نگف ببخشمش الان 

گفتم شاید الان بگه بابت این همه سال ک رنجت دادم ولی تو پام موندی ممنون ولی همش ماشین ماشین می‌کنه انگار من برگ چغندرم 😔

از دکترش بپرس چقد زمان میبره که خوب بشه اصلا خوب میشه یا نه. بعدشم یا باید صبر و تحمل کنی یا جدا بشی ...

خوب میشه می‌دونم ولی من صبرم سر رسیده😔

ب نظرم بخاطر ضربه ای ب مغزش خورده اصلا کاراش دست خودش نیست

اره ضربه مغزیه قبلاً احساسات. داشت بغلم میکرد احساس علاقه نشون میداد الان یک‌دوم از اینا نیس اصلا انگاری علاقه ای تو وجودش نیس 😭