2777
2789
عنوان

خدا یا نه تو رو خدا دیگه بسه😢

476 بازدید | 32 پست

وای چرا من همچین شدم اون دوتا خوابن منم خوابم نمیبرد دراز کشیده بودم حس کردم یکم تکون میخورم‌ این ور و اونور میشم خوب دقت کردم دیدم اره😓 

بعد نشستم گفتم شاید توهم باشه باز دراز کشیدم ولی چیزی نشد 

یعنی من توهم زدم 😣😢 یا زلزله است!! 

آخه امروزم یه پیام برام فرستادن که گسل ناحیه زاگرس فعاله و احتمال زلزله هست از وقتی این پیامو دیدم ترس بدجوری افتاده به جونم 😭😭 حتی رو تختم نمیخوابم 😖 که اگه زلزله بیاد بفهمم فقط دلم میخاد زودتر صبح شه😢

😭

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایی عزیزم

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

دستتو بذار روی زمین سوره حمدو واسه آرامش زمین بخون.

آیه 41 سوره فاط رو هم بخون.

بقیشم بسپر به خدا

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.