2777
2789
من که قطعا پشیمون نمیشم اینقد که دوروبریام در حقم بد کردن 😭😭😭آن شالله شماهم در مورد زندگیتون تصم ...

ایشالاااااا

امیدوارم از این به بعد خوشبخت باشی🥲🥲🥲🩷

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب بود برام و همینطور جدید

یک منطقه با قوانین خودمون

هیچکس بهمون زور نگه هیچکس کنترلمون نکنه ( خسته شدم خیلی ...)

از همه اخبار جنگ و ...دور باشیم

کنار خانوادم غنی و خوشحال عمرمو به سر برسونم

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

یک منطقه با قوانین خودمونهیچکس بهمون زور نگه هیچکس کنترلمون نکنه ( خسته شدم خیلی ...)از همه اخبار جن ...

واقعا عالی و بی نقص بود 

ذهنیت خیلی باحالی داری😉

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

فداتشم خواهر الهی که تمام کامنتایی که زیر این تاپیک زده شده به زودی تبدیل خاطره هاتون بشه

ممنون عزیزمم چقدر خوش قلب ومهربونید انشاءالله خدا به وسعت قلبتون بهتون بده 😍😘

ممنون عزیزمم چقدر خوش قلب ومهربونید انشاءالله خدا به وسعت قلبتون بهتون بده 😍😘

همچنین عزیز دلمممممم خوبی از خودتونه در پناه عشق الهی باشید😘❤️🙏🏻

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀