ویالون مینوازم ، سیاه قلم هم حرفه اییم ،نقاشی اکلریک هم کار میکنم، برنامه نویس رو هم فولم، دستبند هم میبافم ، ولی هیچ استفاده نکردم چیکار میتونم کنم یه طوری پول در بیارم
تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دقیقه یه هنر یاد نگیر از قبلیا استفاده کن بزار به درامد برسی😮💨😄😄😄( ماشالله خیلی هنر داری خیلی میتونی درامد داشته باشی👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻) قرار نیست یه کاری راه انداختی یک هفته ای به درامد خوب برسی تلاش و استمرار میخواد خیلی
هر کدوم که توش موفق تری و حرفه ای تری انتخاب کن تمرکزت رو اون بزار درموردش پیج بزن تو اپ های مختلف یا اگر برنامه نویسی قوی هستی برو کار کن رزومه جمع کن راححححت میتونی برای شرکت های خارجی دور کاری کنی یا مهاجرت کنی