2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم

65 بازدید | 9 پست

، به پول هم احتیاجی زیادی دارم چیکار کنم؟؟

ویالون مینوازم ، سیاه قلم هم حرفه اییم ،نقاشی اکلریک هم کار میکنم، برنامه نویس رو هم فولم، دستبند هم میبافم ، ولی هیچ استفاده نکردم چیکار میتونم کنم یه طوری پول در بیارم

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

برو بلاگر شوتواینستاگرام، اسنپ برو، موچی درست کن بفروش به این شیرینی فروشیت

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین که ندارم 

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

یه دقیقه یه هنر یاد نگیر از قبلیا استفاده کن بزار به درامد برسی😮‍💨😄😄😄( ماشالله خیلی هنر داری خیلی میتونی درامد داشته باشی👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻)   قرار نیست یه کاری راه انداختی یک هفته ای به درامد خوب برسی تلاش و استمرار میخواد خیلی

ماشین که ندارم

موچی درست کن

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خیلی ایده خوبی بود👌

یه دقیقه یه هنر یاد نگیر از قبلیا استفاده کن بزار به درامد برسی😮‍💨😄😄😄( ماشالله خیلی هنر داری خی ...

یعنی چیکار کنم کنم ، مثلا نقاشیامو بفروشم؟؟

یعنی چیکار کنم کنم ، مثلا نقاشیامو بفروشم؟؟

هر کدوم که توش موفق تری و حرفه ای تری انتخاب کن تمرکزت رو اون بزار درموردش پیج بزن تو اپ های مختلف یا اگر برنامه نویسی قوی هستی برو کار کن رزومه جمع کن راححححت میتونی برای شرکت های خارجی دور کاری کنی یا مهاجرت کنی 

صبور باش و تلاش کن