2777
2789
عنوان

وای خانواده شوهر

198 بازدید | 20 پست

خانوما ما قراره باهم همسایه بشیم من عقدم فعلا نرفتم خونه خودم اونام ادمای خوبین زیاد تو بحثای خصوصی ما دخالت نمیکنن تا اینجا اینجور شناختمشون ارومن ولی من بیخودی استرس دارم از این میترسم مادرشوهرم وقت و بی وقت بیاد خونه من یا هی صدا بزنه یا نمیدونم صدام بزنه بگه بیا پیش ما یا کمک کن و فلان من خیلی استرس اینا رو دارم میترسم تو خونه خودم امنیت نداشته باشم هم از لحاظ روحی و کلا😔 ...خواهرشوهرامم بچه کوچیک دارن میترسم هر وخ اومدنی مثلا بدون خبر دادن بیان ...شرایطمونم جوری نیس بریم جای دیگه مجبوریم بریم و اونجا زندگی کنیم ی چیزی بگین دلم اروم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز به خودت بستگی داره که از اول صمیمی نشی و بدعادتشون نکنی.حریم هاتون و خودت و شوهرت مشخص کنین.تاپیک صمیمیت ممنوع و بت خانواده همسر را بشکنید بانو آرتمیس و بخون خیلییی کمکت میکنه

تو خونشون موندم انصافا خوبن از اونا نیستن که با قصد بخوان زندگی پسرشونو خراب کنن

خو پس دیگه شک نمدار تو دلت آیه الکرسی زیاد بخون خوشبخت بشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از اول هرجور رفتار کنی همونه شاید یمدت ناراحت بشن حتی ولی بعد عادت میکنن و واسشون طبیعی میشه ، از روز اول با دعوت برو بیخودی صدات کردن بهونه بیار و نرو درکمال احترام  ،تند تند نرو ،اگه تو زیاد نری اونا هم روشون نمیشه زیاد بیان ،قاطی نشو صمیمی نشو چندماه اینارو رعایت کن اوکی میشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
مثلا دم به دیقه خواستن بیان چه رفتاری نشون بدم؟

لازم نیست هردفعه درو باز کنی بعدا گفتن چرا نبودی بگو بیرون بودم حموم بودم هندذفری گوشم بود نشنیدم.یا اگه باز کردی سرد برخورد کن زیاد رو نده به کارات برس نشین باهاشون به حرف زدن یا کلی پذیرایی.عادتشون بده که با دعوت خودت بیان .وقتی هم دعوت میکنی کاملا احترام بذار و خوب پذیرایی کن که فرق سرزده اومدن و با دعوت اومدن و بفهمن

اره دقیقاااادختراش هم فقط پنجشنبه جمعه ها میان

محترمانه یکی دوبار گفتن بگو‌مرسی فلان جا قول دادم یبار برو یبار نه سعی کن برای خودت روتین داشته باشی باشگاه اینا از همه مهمتر با شوهرت اتمام حجت کن

واقعا با چندماه رعایت کردن همه چی میوفته به روال؟

اره ببین جاری من از اول جوری رفتار کرده الان بچه ها میرن خونشون خودش میندازه بیرون ناراحت نمیشن میگن طوری نیست مدلشه از اول همین بوده😶

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂