2777
2789

هوا ک سرده بیرون نمیشه رف هفته ای دو روز مهد میرفتیم ک اونم تعطیل شده همش کارتون میبینه در حد پنج ده دقیقه میره با اسباب بازی ها بازی میکنه دوباره برمیگرده تو کارتون 

همین الان بخاطر گوشی گریه میکرد 😐 دوباره رف نشست جلوی تلوزیون 

میگم بیا خونه سازی بازی کنیم فقط ده دقیقه براش جذابه اونم اگه من پاشم اینم ولش میکنه چقدر اخه بشینم من پیشش  کل خونمون الان کاغذ رنگی و مداد ایناس مشکلی ندارم بهم بریزه ولی اخه سرگرم نیس الکی فقط میریزه 

شما چیکار میکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف اینکه معطله باش بازی کنیم هرچی بازی کنیم خسته نمیشه اما متاسفانه حال نداریم،کلاس نقاشی میره دو روز،نقاشی میکنه تو خونه،کارتون میبینه،جوکر و شام ایرانی میبینه😂قهوه پدری هم دوست داره،خونه ریخت و پاش میکنه،بازی میکنه تنهایی

بچه ندارم

ولی باهاش کیک و شیرینی بپز.

پیتزا درست کن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اوف اینکه معطله باش بازی کنیم هرچی بازی کنیم خسته نمیشه اما متاسفانه حال نداریم،کلاس نقاشی میره دو ر ...

اینم فیلم و‌جوکر من ببینم میبینه اما تنهایی اصن بازی نمیکنه میگم یکم بازی کن خودت خو کمدش داره میترکه اینقدر ک اسباب بازی داره اما خوب کیه ک دست بزنه من میرم میارم😐

همبازی توی فامیل و همسایه ندارین؟

من با اینکه بچه هام دو سال فاصله دارن بچه ی همسایه میومد پیششون ساعت ها بازی میکردن،واقعا ساعت ها

جالبه که مامان اون بچه وسواس داشت نمیذاشت ولی من میذاشتم هر چقد میخوان بازی کنن بهم بریزن

میدونستم گذراست اون سن

و واقعا هم گذشت و الان دیگه تغییر کردن

همبازی توی فامیل و همسایه ندارین؟من با اینکه بچه هام دو سال فاصله دارن بچه ی همسایه میومد پیششون ساع ...

اره بخدا منم راضیم یکی بیاد بازی کنن 

نه متاسفانه چون شهر غریبیم فامیل زیادی اینجا نداریم فوقش هفته ای یکی دو ساعت همبازی داشته باشه 

خب بزار یه کم با گوشیت کارتون ببینه بعد همون کارتونو تو. تلویزیون براش بزار ادامشو ببینه و. بگو با گوشیم باید زنگ بزنم

بچه تنهاست خیلی سخته اونم بهش سخت میگذره باید یه بازی هایی باشه که تکراری زیاد مثلا خمیر براش بگیر باهاش چیزای تازه درست کنه 

الان میخوام ببرمش خانه بازی

حوصلم باشه مثل اسب میدوییم و کشتی میگیریم😆

جدیدا هم نقاشی میکشه گاهی

با ماشیناش بازی میکنه

میبرمش تو حموم آب بازی کنه

دیگه بقیشم کارتون با تلویزیون یا گوشی

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔