هوا ک سرده بیرون نمیشه رف هفته ای دو روز مهد میرفتیم ک اونم تعطیل شده همش کارتون میبینه در حد پنج ده دقیقه میره با اسباب بازی ها بازی میکنه دوباره برمیگرده تو کارتون
میگم بیا خونه سازی بازی کنیم فقط ده دقیقه براش جذابه اونم اگه من پاشم اینم ولش میکنه چقدر اخه بشینم من پیشش کل خونمون الان کاغذ رنگی و مداد ایناس مشکلی ندارم بهم بریزه ولی اخه سرگرم نیس الکی فقط میریزه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوف اینکه معطله باش بازی کنیم هرچی بازی کنیم خسته نمیشه اما متاسفانه حال نداریم،کلاس نقاشی میره دو روز،نقاشی میکنه تو خونه،کارتون میبینه،جوکر و شام ایرانی میبینه😂قهوه پدری هم دوست داره،خونه ریخت و پاش میکنه،بازی میکنه تنهایی
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
اوف اینکه معطله باش بازی کنیم هرچی بازی کنیم خسته نمیشه اما متاسفانه حال نداریم،کلاس نقاشی میره دو ر ...
اینم فیلم وجوکر من ببینم میبینه اما تنهایی اصن بازی نمیکنه میگم یکم بازی کن خودت خو کمدش داره میترکه اینقدر ک اسباب بازی داره اما خوب کیه ک دست بزنه من میرم میارم😐