2777
2789
عنوان

سیاهی دندون بر اثر قطره اهن

201 بازدید | 19 پست

سلام خیلی ممنونم که راهنماییم میکنید

من از ۶ ماهگی به دخترم قطره ایرویت میدادم ۱۸ ماهگی دیدم دندونهاش داره سیاه میشه خیلی کم دادم در حد هفته ای دو سه بار اخه از هرکی میپرسیدم میگفت نمیده بعد دوسالگی هم کلا ندادم هفته پیش همین طوری بردم چکاب متاسفانه خیلی خفیف کم خونی داره و ویتامین د هم مرزه دکترش میخواست اهن ایرانی بنویسه گفتم نمیخوره گفت همون ایرویت رو روزی دوبار بده برای ویتامین د هم یه شربت نوشت الان ۳ روزه که اهن رو دوباره شروع کردم دندون هاش دوباره دارن سیاه میشن حالا چیکار کنم ؟!😢😢 یکی هم گفت ۱۲ ساعت اما نمیشه فاصلشون ۱۲ ساعت باشه بنظرتون ضرر داره فاصله اولی با دومی در حد ۸ یا نه ساعت باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم آيروويت قطره چكانش بلنده، با اون بريز انتهاى حلقش سريع هم يك ليوان آب بهش بده

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
عزيزم آيروويت قطره چكانش بلنده، با اون بريز انتهاى حلقش سريع هم يك ليوان آب بهش بده

متاسفانه از همون ته دوباره میاره دهنش بعد میگه مزه توتفرنگی میده😓 زود اب میدم با مسواک انگشتی هم میشورم اما فایده نداره 

خیلی ممنون پس حتما تحقیق میکنم و از اون میگیرم خیلی بد میشه دندون سیاه

اره بابا دختر داييم ميداد دخترش همه كارم ميكرد 

از بلافاصله مسولك زدن اب خوردن كرفته تا كامل ريختن تو حلقش

ولي نميرفت خوبشو بگيره ميكفت گرونه

ببين كل دندوناي بجه سياه شد و رو چهرش تاثير داشت هيج

الان پوسيده بجه ٤ساله هي ميك دندون درد دارم

دكتر بردن دونه اي ٥٠٠خرجشه

حالا ميكفت كاش نميدادم

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼 
متاسفانه از همون ته دوباره میاره دهنش بعد میگه مزه توتفرنگی میده😓 زود اب میدم با مسواک انگشتی هم می ...

ميكم فايده نداره اهن ب كلسيم ي كوجولو هم بخوره

واكنش نشون ميده سياه ميشه

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼 
من فروگلوبین میریزم ته حلقش بعدم یه کم دستمال میکشم رو دندوناش سیاه نمیشه . آبلیمو هم برای از بین بر ...

فردا حتما ابلیمو امتحان میکنم بعد هر بار اهن دادم با ابلیمو پاک کنم

اره بابا دختر داييم ميداد دخترش همه كارم ميكرد  از بلافاصله مسولك زدن اب خوردن كرفته تا كامل ر ...

یه پودرهایی هست من توی مطب دکتر و داروخانه دیدم حاوی آهنه و دندون رو سیاه نمیکنه از دکترش بپرس متاسفانه اسمش یادم نیست

یه پودرهایی هست من توی مطب دکتر و داروخانه دیدم حاوی آهنه و دندون رو سیاه نمیکنه از دکترش بپرس متاسف ...

اك ب من ميكي

ك دختر داييم بچش دندوناش پوسده كامل ديك 

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼