2777
2789

خوشحال میشم نظر بدی .

یعنی ی ادم ک خیلی پر جنبو جوش باشه میتونه به این جنب و جوش را کم کنه و جز شخصیتش کنه ؟ 

اگه میشه چجوری

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
بله رفتار ما تحت کنترل اراده ما هستن میتونیم با اراده رفتارمون رو تغییر بدیم

خب ینی اگه من تلاش کنم میتونم به ی آدم آروم تر تبدیل بشم و این عادت میشی روزی برام یا نه همیشه باید رعایت کنم که آروم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ینی اگه من تلاش کنم میتونم به ی آدم آروم تر تبدیل بشم و این عادت میشی روزی برام یا نه همیشه باید ...

با تمرین و تکرار جزیی از هویت میشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

متاهل

من عقدم وقتی پیش شوهرمم زیاد بهش میچسبم و خیلی باهاش شوخی میکنم همیشه هم میخندم ولی برا هر دومون عادت شده مثلا ی روز تو خودم باشم میگه چیشده ولی خب اینجوری حس میکنم ارزش خودم پایین 

بنظرت کارم درسته یا اشتباه؟

اره عزیزم میشهبا خورده عادت ها سعی کن درستش کنی یهویی نمیشه قطعا

ینی چقدر طول میکشه من ی پست برای دوست عزیزمون فرستادم بالا تره بخونش لطفا

من عقدم وقتی پیش شوهرمم زیاد بهش میچسبم و خیلی باهاش شوخی میکنم همیشه هم میخندم ولی برا هر دومون عاد ...

یادت نره تو زن هستی و اون مرد 

بکن بهش فضا بده که اون تو رو به وجد بیاره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من عقدم وقتی پیش شوهرمم زیاد بهش میچسبم و خیلی باهاش شوخی میکنم همیشه هم میخندم ولی برا هر دومون عاد ...

بسلامتی خوشبخت بشید

بنظرم اینکه روحیه شادی دارین خیلی خوبه(چون اگه خیلی عبوس باشی و خوتو بگیری شاید دلشو بزنه)

از طرفی یه واقعیتی هست که هممون میدونیم ما ادما از محبت و شادی زیاد فراری هستیم،(هرچیزی زیادش باشه هم دلمونو میزنه)مثل گلی که به اندازه باید بهش اب بدی،نه کمتر نه بیشتر

و خب شاید اون ادمی که زیاد خودمونو بهش میچسبونیم اون روز مودش طوری نباشه که از کار ما خوشش بیاد،چون بهرحال بعضی روزا دلمون میخاد تو حال خودمون باشیم

خب حالا اگه میخای رفتارت رو تا حد نرمالی کنترل کنی(هرچقدر که حس میکنی نرماله) روزی یکی از عادتای که خوشت نمیاد رو کنار بذار کم کم و برسونش تا حدی که دوست داری🌱🤌🏻

امیدوارم کمک کرده باشم🌱

بسلامتی خوشبخت بشیدبنظرم اینکه روحیه شادی دارین خیلی خوبه(چون اگه خیلی عبوس باشی و خوتو بگیری شاید د ...

مرسی که کامنت گذاشتی معلومه  ک کمک کردی عزیزم