سلام ببین تاپیکاتو خوندم اون تاپیک قفل کردی نمیشد نظر داد از دست برادرت خونریزی مغزی نکردم خوبه
اصلا شکایت و اینا فایده نداره اما خونه مال مادرته مهریشه برادرت اینجا ک ی ر خره که درمورد خونه هم نظر میده بگو بیاد ک ی ررر بابای منو بخوره مامانت خیلی رو داده بهش
مادرت ااصصصلا تو این سن کار براش خوب نیست خسته میشه طفلکی مردم اینجا حرف مفت زیاد میزنن رحم ندارن یکی میگه بسته بندی یکی میگه تالار .. مگه این زن بیچاره میتونه میتونه تالار کار کنه اگه خواستی کار کنه فقط نگهداری از کودک چون سالمند سخته براش ..همراه بیمارم خوبه کارش سبکه زبون فارسی ام نمیخواد حقوقشون خیییلی بالاست سه شب بره سه میلیون میدن منت اون اشغال پ ف ی یوزم نمیکشه همراه بیمار خیییلی راحته من خودم سرطان داشتم تحت درمان بودم پول نداشتم پارسال همراه بیمار وایمسیادم
خونه رم قفلشو عوض کنید نتونه وقت و بی دست دست نجسشو بزنه دروباز کنه خونه رو بگرده آخخخخخخخخ یعنی شمارشو بدی زنگ بزنم کُنده درختتتت گردو تو کو ن ش فرو کنم 😲😠😠😠😠😠😠😠
اصصصصلا با زنشم در نیفت همش تقصیر برادرته اون زن فقط زرنگه و به حق خودش آگاهه
برادرت پیشش همش گفته من خرجی دادم بهشون و منننن فلان و فلان و فلان کردم زنه واقعا خیال میکنه برادرت خییییلی از خودگذشتگیا کرده یه عمر پای شما سوخته خبر نداره این عنه توی مضطراب یه عمر سرباره مامانت بوده بهش بگو خرج دانشگاهتو کی داد رفتی ک و ن دادی خرج دراوردی یا مادر فرش میبافت ؟
مطمعنم باباتم نداده جورشو مادرت کشیده😤😦 مادرمای ماها متاسفانه از شوهر که شانس نیوردن ولی عبرت براشون نشده پسرشون تا روزیکه بکشتشون شیرینن براشون خونه رو مهریه گرفته به اون دسته خرررررر باج میده من تهران نیستم یه مدته از تهران خارج شدیم اگه تهران بودممیومدمیه روزه هم بیمارستان براش حرف میزدم همراه بیمار ببرنش هم میبردمتون پیش وکیل مادرت خونه رو به تو صلح کنه صلح یعنی مالک خونه تو شدی اما حق فروش نداری تا روزیکه که خدایی نکرده بعد از ۱۳۰ ۱۵۰ سال مادرت دیگه پیشتوننباشه .. اونروز دقیقا از همونروز خونه مال تو میشه و برادرت همون روز باید بیاد دست کنه توی شرت بابای من سهم خودشو بگیره تو دستش