2821
2789
عنوان

احساس تشنگی زیاد

294 بازدید | 17 پست

خانوما من قبلا آزمایش دادم قندم بالا بود 110 اینا بود بعد ی مدت متفورمین خوردم ول کردم چند روزه احساس تشنگی زیاد میکنم امروز رفتم آزمایش دادم نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم؛ آژانس طرفیم قصد بارداری دارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ببین تاپیکاتو خوندم اون تاپیک قفل کردی نمیشد نظر داد  از دست برادرت خونریزی مغزی نکردم خوبه

اصلا شکایت و اینا فایده نداره اما خونه مال مادرته مهریشه برادرت اینجا ک   ی   ر    خره که درمورد خونه هم‌ نظر میده بگو بیاد ک     ی  ررر بابای منو بخوره  مامانت خیلی رو داده بهش

مادرت ااصصصلا تو این سن‌ کار براش خوب نیست خسته میشه طفلکی مردم اینجا حرف مفت زیاد میزنن رحم ندارن یکی میگه بسته بندی یکی میگه تالار .. مگه این زن بیچاره میتونه میتونه تالار کار کنه   اگه خواستی کار کنه فقط نگهداری از کودک چون سالمند سخته براش ..همراه بیمارم‌ خوبه کارش سبکه زبون فارسی ام نمیخواد حقوقشون خیییلی بالاست سه شب بره سه میلیون میدن منت اون اشغال پ ف ی  یوزم نمیکشه همراه بیمار خیییلی راحته  من خودم سرطان داشتم تحت درمان بودم پول نداشتم پارسال  همراه بیمار وایمسیادم

خونه رم قفلشو عوض کنید نتونه وقت و بی دست دست نجسشو بزنه دروباز کنه خونه رو بگرده  آخخخخخخخخ  یعنی شمارشو بدی  زنگ بزنم کُنده درختتتت گردو تو   کو    ن   ش فرو کنم 😲😠😠😠😠😠😠😠

اصصصصلا با زنشم در نیفت همش تقصیر برادرته اون زن فقط زرنگه و به حق خودش آگاهه

برادرت پیشش همش گفته من خرجی دادم بهشون و منننن فلان و فلان و فلان کردم  زنه واقعا خیال میکنه برادرت خییییلی از خودگذشتگیا کرده یه عمر پای شما سوخته خبر نداره این عنه توی مضطراب یه عمر سرباره مامانت بوده    بهش بگو خرج دانشگاهتو کی داد رفتی  ک    و    ن دادی خرج دراوردی یا مادر فرش میبافت ؟ 

مطمعنم باباتم نداده جورشو مادرت کشیده😤😦 مادرمای ماها متاسفانه از شوهر که شانس نیوردن ولی عبرت براشون نشده پسرشون تا روزیکه بکشتشون شیرینن براشون   خونه رو مهریه گرفته به اون دسته خرررررر باج میده  من تهران نیستم یه مدته از تهران خارج شدیم اگه تهران بودم‌میومدم‌یه روزه هم بیمارستان براش حرف میزدم همراه بیمار ببرنش هم میبردمتون پیش وکیل مادرت خونه رو به تو صلح کنه  صلح یعنی مالک خونه تو شدی  اما حق فروش نداری تا روزیکه که خدایی نکرده بعد از ۱۳۰ ۱۵۰ سال مادرت دیگه پیشتون‌نباشه .. اونروز دقیقا از همونروز خونه مال تو میشه  و برادرت همون روز باید بیاد دست کنه توی شرت بابای من سهم خودشو بگیره تو دستش

سلام ببین تاپیکاتو خوندم اون تاپیک قفل کردی نمیشد نظر داد از دست برادرت خونریزی مغزی نکردم خوبهاصلا ...

😭چقدر مارو فهمیدی و درک کردی ،یعنی روزی نیس این برادرمو نفرین نکنم الانم زنگ زدم مامانم ناراحت بود دعوا کرده بودن آره همه میگن برو فلان کار به خدا میریم مامانمو قبول نمیکنن میگن سنت زیاده ،همین امیدم به این همراه بیمار هست ،باید چند تا بیمارستان برم ببینم چی میگن ،آخه میدونی از چی میسوزیم این 3 تومن رو به مادرم میده ولی میگه زنم ی وقت ازتون ناراحت نشه ی اخم کنه زنش پدر مارو در میاره ،مادر من ساده اس خیلی این همه وقت اینجاس ی فارسی  رو یاد نگرفت خدا کمک کنه این کار همراه بیمار براش جور بشه

سلام ببین تاپیکاتو خوندم اون تاپیک قفل کردی نمیشد نظر داد از دست برادرت خونریزی مغزی نکردم خوبهاصلا ...

اون تایپک رو قفل کردم چون همه پیشنهاد کار میدن منم دیوار  رو میبینم ولی شرایط مادرمو قبول نمیکنن یا میگن باسواد باشه یا میگن باید فارسی بلد باشه یا میگن تا 35 سال میخوایم

ببخشید این همراه بیمار همه بیمارستانا بگیم کار براش پیدا میشه؟ 

بابای منم مادرمو خیلی اذیت کرد ولی الان داداشام از بس اذذذذذیتتتتش کردن بهتر شده خداروششکر

راستی گفتی برای شوهرتم ضمانت داده و فلان .. به قبر عزیزاش که خوشبخاته شما جزو عزیزاش نیستید خندیده ..   همون خونه شهرستانو که الکی خریدی میرن مفتی توش لنگر میندازن همونو بفروش حساب خودت بزار  اخه شوهرت ادم قحطی بود اینو ضامن برده😠   شوهرتم ببخشیدا  عُرضه نداره چرا اینهمه ازین مدفوع کمک گرفته  بهش بگو غیرت داشته باشه اینو ول کنه ..    میدونم البته نگفتی ولی میدونم از شوهرم شانس نیوردی وگرنه این الدنگ نمیتونست بهت بگه  تو   ک  ی     رم حساب نمیکنم   طبق معمول میرسیم به بحث تلخه شوهر 

عزیز همراه بیمار بیمارستانای نزدیکتون برید به بخش زنان بگید مادرم مظلوم و مهربونه  .. شماره بدید اونطوری هرچی پول بدن مال مامانت میشه

دفتر پرستاری ام میتونید برید اسم بنویسید شماره هاشونو از تو دیوار بردار دفتر پرستاری نزدیک خودتونو پیدا کن زنگ بزن شناسنامه و کارت ملی مادرتو میگیرن دفتر پرستاری نگه میدارن   اونا مادرتو میفرستن بیمارستانا یا پرستاری کودک براش پیدا میکنن از طرف دفتر پرستاری میره ولی مثلا اگه یه روز بره ۸۰۰ تومن بگیره ۲۰۰ تومنشو اونا برمیدارن ۶۰۰ به مامانت میدن   ولی بازم خوبه   اما اگه خودتون بتونید با بخش زنان تو بیمارستان حرف بزنید مستقیم به خودتون زنگ میزنن بهتره چون کل اون ۸۰۰ تومنو به مامانت میدن هر روزی که خودش حال داشت دوست داشت میتونه بره که بهش فشار نیاد

البته دفتر پرستاری ام زورکی نیست اینجور نیست که زنگ بزنن بگن مشتری زنگ زده حتما باید بری فلان‌بیمارستان   .. هر وقت حال نداشت میتونه نره ولی چند بار پشت سر هم‌هی کنسل کنه دیگه زنگ‌نمیزنن   پرستاری کودک هم بخوای اونا میگردن براتون‌ پیدا میکنن فقط اولین ماه از حقوق مادرت یه سهمی برمیدارن ماهای دیگه کل حقوقش مال خودش میشه  .. اینا کارای سبکیه مادرت طفلک اخه چجوری بره رستوران کار کنه تالار کار کنه بعضیا چه حرفای مفتی میزنن 

همین همراه مریضم راحته ولی طفلکی باید مواظب باشه خودش  مریض نشه همیشه ماسک  و دستکش بپوشه خب اینم یه جور سختیه دیگه 

حرفی نموند که بگم قشنگ همرو فهمیدی 🥲

عزیزم من فهمیدم حتی ریزه ترین چیزای زندگیتم میدونم چون خودمم آذری ام  تقریبن همسن خودت هستم من خیلی اذیت شدم از طرف داداشام اما از پارسال که سرطان گرفتم مرگو جلوی چشااام دیدم ولی  هیچکککسو نداشتم مادرم سال ۹۸ از سرطان عمرشو به شما داد .. من پارسال حتی روزای شیمی درپانی میشدم حتی غذا یا کسیکه برام غذا بپزه هم نداشتم پولم نداشتم .‌. با این حال اینا هم بازم اذیت میکردن  دیگه از پارسال دیدم جز یادمادرم هیچی برام نمونده مثل خودشون وحشی شدم  حمله کردم از عید تا امروز ۶ بار شکایت کردم ازشون همه چیییییزو عوض کردم  سرطانم که درمانش یک سال طول کشید و خوب شد اوضاعمم از داداشام بهتر شده

در مورد آبرو   کسیکه به تو میگه ک   ی  ر  مم نیستی  اون آدم آبرو نداره دقیقا بخاطر اینکه از آبروی خودت دفاع کنی باید  بزنی توی دهنش .. میگن هر کی هر ظلمی کرد صداشو در نیار آبروت میره   تو به برادرت یواشکی بگو قرمساق ببین توی جمع آبرو برات میزاره ؟ میزنه دره گوشت   عروسیشم که کرم ریخت نذاشت بری آبرو نداره از حیوونم کمتره

به این روز قسم زندگیشون طول نمیکشه زنه برادرتو مثل عن میندازه بیرون پولای برادرتم بالا میکشه اگه نکرد بیا تف بنداز تو صورت من   چون من شاید ۷۰۰ تا زندگی از نزدیک دیدم و نی نی سایت از ۷ سال پیش  تا امروز  میخونم همشششششون   .. مردی که به خواهر و مادرش ظلم میکنه

بهت درخواست دوستی دادم اگه خواستی قبول کن برات شمارمو میزارم زنگ بزن کاری داشتی در حدی که بدونم بهت مشورت بدم

عزیزم من فهمیدم حتی ریزه ترین چیزای زندگیتم میدونم چون خودمم آذری ام تقریبن همسن خودت هستم من خیلی ...

امید وارم روزی برسه که برادرم به سزای عملش برسه فقط منتظر اون روزم