2777
2789
عنوان

واقعا نصف هزینه های عروسی با عروسه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
پس جهیزیه چی؟همین مونده دیگه خرج عروسی هم با دختر باشه

خب عوضش حنابندون نگرفتیم،حنابندون اگه بگیری دیگه مهمونای عروس تو عروسی نیستن ، ما خواستیم باهم باشه هم شلوغ تر شد هم کم خرج تر کلا بهتر بود، جهیزیه م سرویس چوب و بزرگای آشپزخونه با داماد

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی باداماده ولی حنابندان خدایی بیخوده

چون نمی خوام تو عروسی کاری کنم حتما حنا بندون رو می گیرم هم برام افتخاره هم عروسی گرفتن تو پاچم نرفته والا هرجوری حساب می کنم حنابندون اقتصادی تر در میاد برام و افتخار هم داره تا اینکه تو عروسی حنا بگیرم دستم کسی تو فاز حنا نباشه و کسی هم ذکر نکنه خرج های مارو و شاباش هم پسره بخوره الکی بگه زنونه که کمتره رو بردار فلان

فن پیج سریال چینی. 

خب عوضش حنابندون نگرفتیم،حنابندون اگه بگیری دیگه مهمونای عروس تو عروسی نیستن ، ما خواستیم باهم باشه ...

جهیزیه یخچال لباسشویی تلویزیون فرش به صورت خیلی ارزون و بیخود و جنس ایرانی و زشتشو خرید در حالی که من همه چیز رو خارجی و بهترینشو خریدم

فن پیج سریال چینی. 

نه عروسی با پسره دیگ خدایی

طرف ما بابای داماد خیلی به خودش فشار بیاره خرج پنجاه تا از مهمونای عروس رو بده 

بقیه با ، بابای عروسه

من طبق همین موضوع عروسیمو جدا برگزار کردم 

چرا وقتی بابام داره پول خرج میکنه اختیار مراسم با کس دیگه ای باشه؟ اونا هم برداشتن شاید به اندازه 20 نفر مرغ و برنج اوردن😏😏😏 

خلاصه که 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
جهیزیه یخچال لباسشویی تلویزیون فرش به صورت خیلی ارزون و بیخود و جنس ایرانی و زشتشو خرید در حالی که م ...

😶چه پررو ،من که خودمم رفتم باهم خریدیم همه رو اصل خریدیم حتی پول نداشت قسطی خرید ،خودتم باید باهاش میرفتی

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

طرف ما ترکها که عروسی کلا با پسره وحنابندون با دختر 

و اینکه گلم مگه قراره چند بار عروسی کنی اگه واقعا حنابندونو دوست داری حتما بگیر به خانواده شوهر باشه میگن عروسی هم نگیر ولی تو حتما بگیر بگو پدرو مادرم میخوامن واسم حنابندون بگیرن اتفاقا حنابندون یکی از بهترین رسماست من عاشق حنابندونم