2777
2789
عنوان

کیا مخالف ازدواجن

81 بازدید | 5 پست

چه سنتی چه با دوس پسرت

دستا بالا

دلایلشونم بگن

من مخالفم چون: سنتی که هیچی خیلی چرته

با پارتنرتم ازدواج کنی باعث میشه علاقتون بخابه بشین مثل اعضای خانواده؛ دقت کردین مامان و باباتون و خاهر برادرانتون براتون عادی شدن؟ عیبا و نقصاشون بیش از همه در جلو چشمتون بزرگه؛ ازدواج پارتنرت رو هم در چشمت اینطوری میکنه

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل هات برای ازدواج نکردن خیلی غیرمنطقی و بچه گانه هست من وقتی ۱۶ سالم بود اینجوری فکر میکردم🥲😅

ولی الان میبینم خانواده هم از یه جایی به بعد بهت اسیب میزنه و تا یه حدی باعث پیشرفتت هستن از یه جایی به بعد دیگ نه

ازدواج اگر تو شرایط مناسب و با فرد مناسب باشه بنظرم خیلی میتونه اتفاق خوبی باشه و باعث پیشرفتت بشه...فقط قبلش باید به یه سری اهداف شخصی ات رسیده باشی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من میگم ازدواج سنتی با مرد خوب خوبه

دوست پسرو من و خونوادم قبول نداریم

البته خیلیا هم ازدواج نمیکنن تا اخر عمر و مجرد موندن تا اخر عمر هم یه گزینه هست الان که خیلی از دخترای مستقل انتخابش میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏