اتفاقی تو زندگیم افتاده که بعد اون تبدیل به آدم عصبی شدم زود از کوره درمیرم وعصبی میشم مغزم هر لحظه درحال بزرگتر شدنه با بچه هام ومادرم بدرفتاری میکنم خیلی عذاب میکشم به مرگ خودم راضی هستم ب شوهرم میگم بریم روانپزشک میگه تو خودت دکتر خودت هستی بااینکه خودش باعث این حال بدمه هیچ کمکی بهم نمیکنه مخصوصا وقتایی که میخوام پریود بشم قادرام حتی آدم بکشم خدایا دیوونه شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون ماروستا زندگی میکنیم تاشهر فاصله داریم بعد هزینه روانپزشک ۵۰۰تومنه نه قبول میکنه بده نه میزاره من سرکار برم تا خودمو درمان کنم اگه فقط یک جلسه بود من خودم یجوری جورش میکردم
منم مث شما بودم البته افسردگی بعد زایمان گرفتم زنگ زد ی مشاوره گفت افسزده ای دیگه بتر شدم .ی روز زنگ زدم ی مشاوره با توجه ب زندگی ک تعریف کرده بودم کلی ازم تعریف کرد تو خیلی قوی هستی افسرده هم نیستی چون ددست داری تو جمع باشی دوست داری واسه بچت تولد بگیری ووووکلی حرفای خوب بهم زد باعث شد خودم قبول کنم از تواناییام لذت ببرم گفت حال دلت باهرچی دوست داری بهتر کن مثلا کتاب خوندن رانندگی باشگاه رفتن پیاده ردی خرید .....بهتر شدم ولی مشاوره رایگان یعنی ی نفر لطف کرد مشاوره رایگان بهم داد روم نشد دیگه زنگ بزنم
ان شالله شماهم زودتر حالتون خوب بشه ...شوهرتون بیجا نمیگه خودتون سعی کنین ب خودتون کمک کنین ...اول خودتون دوست داشته باشین واسه خودتون وقت بذارین اول باید خودت دوست داشته باشی و ب خودت اهمیت بدی سعی .اینکه شما خانوم خونت هستی و خانومانه رفتار کنی زود از کوره در نری ..