2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درصد حقوق راننده تریلی چنده؟20 درصد از درآمد ماشین به اضافه‌ی خرج توراه خورد و خوراک؟

البته حقوق بستگی به نوع ماشین  کاربری ماشین   مسیر ماشین بار ماشین هم داره

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

ما به دو صورت حقوق میدیم ماهی30 الی 35 میدیمکل خرج راننده با ماشینهغذا سگار قهوه و بیمهبعضی موقع ها ...

بعد سرویس ماشین با کیه؟

بعد مثلن اگه ماشین 100 تومان کار کنه یا 400 بازم همون 30 تومنه؟ ثابته؟

نه بابا چ سختی ای بخدا جای ما اقوام ماشین ۶تن دارن هر سرویس مثلا پنج تومنی کرایه ک میاره ۷یا هشت تو ...

خواهر من گازوییل بر حسب کارکرد ماشینه الان .حرف شمل برا قبلا بود الان نمیشه

فرض کن ماشین من الان تهرانه کارت سوخت من فقط تو تهران جواب میده

الان دوربین جاده ای باید پلاکت رو ثبت کنه تا کارت سوختت باز بشه

بعد سرویس ماشین با کیه؟بعد مثلن اگه ماشین 100 تومان کار کنه یا 400 بازم همون 30 تومنه؟ ثابته؟

حقوق ثابت اره 

ماشین 100 یا 400 فرق نمیکنه همون حقوق رو میده

هزینه سرویس با صاحب ماشینه

خواهر من گازوییل بر حسب کارکرد ماشینه الان .حرف شمل برا قبلا بود الان نمیشهفرض کن ماشین من الان تهرا ...

از رو کارت سوخت که نمیگم .الان یکی از اقوام ما ماشبنش ۹تن هستش بعد مثال میزنم از مشهد واسه بیرجند بار میزنه مثلا۴تومن کرایش بعد تو اسماعیل اباد بیرجند گازوئیلایی که ازاد خریده لیتری۷یا۸تومنو اونجا میفروشه لیتری۱۲تومن منظورم این بود وگرنه کارت سوخت ک خود ماشینو بس نمیکنه

سلام عزیزم اینجا جوابتو دادم ببین نامزد سابق من دوقلو بود هرر چی داشت با اون یکی قلش شریک بود برای همینم زنش با من سر جنگ داشت اصن مزه پولشو خودشم نمیفهمید ولی الان شوهرم خداروشکر شریک نداره هر چی داریم برا خودمونه و خداروشکر وضعمونم بد نیست

سلام عزیزم اینجا جوابتو دادم ببین نامزد سابق من دوقلو بود هرر چی داشت با اون یکی قلش شریک بود برای ه ...

سلام خوبی عریزم؟من یه اخلاقی بدی پیدا کردم 

یه خواستگار داشتم شرایطش عالی بود فقط قدش کوتاه بود رد کردم 

ناخودآگاه یه وقتایی یا شوهرم مقایسه‌‌ش میکنم🤦🏻‍♀️

البته خانواده‌اش باعث همچین چیزی شده علنا بین بچه هاشون فرق میذارن و متاسفانه دخالت و بزرگتری میکنن

سلام عزیزم اینجا جوابتو دادم ببین نامزد سابق من دوقلو بود هرر چی داشت با اون یکی قلش شریک بود برای ه ...

می‌دونم شریکی چقد بده شوهر من سه سال پیش یه زمین 1000 متری با برادرش خرید البته اون یک دانگ برادرش پنج دانگ 

یکی دوبار شوهرم مجبور شد از برادرش پول بگیره، برادرش هم این پول ها رو جا اون یک دانگ حساب کرد،بقیه هم خرد خرد داد،پول کمی هم نبود 

می‌تونست خودش یه زمین 200 متری بهره الان یک میلیارد قیمتش بود

سلام خوبی عریزم؟من یه اخلاقی بدی پیدا کردم یه خواستگار داشتم شرایطش عالی بود فقط قدش کوتاه بود رد کر ...

نه بابا جذابیت ظاهری از پولم مهمتر 

همیشه خدا قدش رو مخت بود کار خوبی کردی 

حالا شوهر منم بی عیب نیست کلی ایرادم داره ولی خب مجموعا من راضیم خداروشکر میکنم به اون خودشیفته پفیوز تازه بدوران رسیده نرسیدم