shokolatshiri مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 452 عنوان آیا هشت تا بخیه برای زایمان طبیعی زیاده 241 بازدید | 9 پست خانوما پنج شنبه زایمان طبیعی کردم هشت تا بخیه بیرونی خوردم گلاب به روتون دقیقا تا خود خود خود مقعد بخیه دارم بچم چهار کیلو بود خیلی درد دارم اصلا نمیتونم بنشینم چکار کنم که زودتر بتونم بشینم مثل ی مجسمه تو رختخواب افتادم داغون داغونم😭😭😭😭😭😭😭😭 1403/09/26 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marzi24 عضویت: 1394/02/24 تعداد پست: 50397 خودتون میخواستید طبیعی باشه؟ بچه ماشاالله 4 کیلویی رو سزارین میکنن .Pain🔥you made me a believer
komoh عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 7743 عزیزم خیلی تبریک میگم بابت زایمانت. ماشاالله بچهت هم درشته چشم بد ازتون دور باشه. این مشکلات بعد زایمان عادیه. من سزارین بودم و بخیه هایی به اون عمق و بزرگی داشتم ۶ روزه خوب شدن. شما قطعا زودتر خوب میشی. مراقبت کن از خودت.
shokolatshiri مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 452 خیلی حالم بده بزرگترین مشکل نشستن هست و کاملا پرینه بی حس هستم تا خود مقعد بخیه دارم امروز چهار روزه ولی فکر میکنم چهل ساله درد دارم
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6397 اصلا تا دو هفته نشینیددود عنبرنسارا خیلی برا عفونت نکردن خوبهروی گاز استریل یک قاشق عسل بذارید و بذارید روی بهیه اصلا عفونت نمیگیرید با این چندتا مورد
shokolatshiri مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 452 اصلا تا دو هفته نشینیددود عنبرنسارا خیلی برا عفونت نکردن خوبهروی گاز استریل یک قاشق عسل بذارید و بذا ... من تا خود مقعد بخیه خوردم 😓😓کاش سزارین میکردم بااین همه بخیه در آینده حتما افتادگی مثانه و رحم میگیرم ای خدا خودت کمک همه باشالان هم فقط با شیاف زنده هستم
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6397 من تا خود مقعد بخیه خوردم 😓😓کاش سزارین میکردم بااین همه بخیه در آینده حتما افتادگی مثانه و رحم میگ ... نه هیچی نمیشهفقط مراقبت کنید که عفونت نگیرهبا سشوار خشکش کنید بعد دستشوییو کاری کنید که یبوست نگیرید که بخوایید زور بزنید