2777
2789

میخوام ببینم چند در صد از خانومایی که تو نی نی سایت هستن زندگی خوب و آرام و بدون مشکلی دارن و چند درصد تو زندگیشون مشکل و درگیری دارن...لطفا همه شرکت کنید....

تعداد رای : 22
نظرسنجی
زندگیم عالیه و هیچ مشکلی ندارم
3
13%
زندگیم خوبه با وجود یکی دوتا مشکل جزئی
7
31%
زندگیم معمولیه و متوسطه
7
31%
زندگیم پر از مشکلات بزرگه
5
22%
از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چه مشکلاتی 

ما از نظر مسایل اقصادی و کاری گره خوردیم عجیب ی مدته

مشکلات بزرگی ان 

مسایل خانوادگی و اختلاف و..نداریم ولی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اخه چه مشکلاتی ما از نظر مسایل اقصادی و کاری گره خوردیم عجیب ی مدتهمشکلات بزرگی ان مسایل خانوادگی و ...

خودتون فکر میکنید به کدوم‌گروه تعلق دارید

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
زندگی هستم دیدن نتایج

راضی هستین؟

خوندم بازم گزینه ها رو ولی باز فکر میکنم هیچکدوم

😁باشه گلم

ای ول...۳ نفر تاحالا زندگیشون عالی و بدون هیچ مشکلیه