2777
2789
عنوان

سرطان دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 20 پست
چن مدته درمانشان تموم شده؟؟میدونید دکترشون کی بود؟؟پیوند هم زدن؟؟

نه چون کمتر از ۵۰ درصد زبونشون بود پیوند لازم نشد دکتر گفته بود اگه بیشتر از ۵۰ درصد باشه اونوقت از ناحیه بازو پیوند میزنن سر عمل ولی خداروشکر لازم نشد ، حدود یک ماهه تموم شده درمانشون ولی گفتن هر سه ماه باید چکاپ بشن و سی تی اسکن که یوقت دوباره عود نکنه ، دکترشون هم دکتر حیدری و دکتر ابراهیم کریمی

نه چون کمتر از ۵۰ درصد زبونشون بود پیوند لازم نشد دکتر گفته بود اگه بیشتر از ۵۰ درصد باشه اونوقت از ...

چی حیدری،؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون کمتر از ۵۰ درصد زبونشون بود پیوند لازم نشد دکتر گفته بود اگه بیشتر از ۵۰ درصد باشه اونوقت از ...

مورد دیگه تو فامیل داشتین ؟ یا کس دیگه میشناسین خوب شه؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا