2777
2789
عنوان

من خیلی فقیرم کجا برم چیکار کنم😞

1853 بازدید | 22 پست

کجا کار کنم اجازه ندارم بیرون از خونه برم بنظرتون چیکار کنم

میصرفه مرغداری کوچیک بزنم تو حیاط؟

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

مجردی

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
مجردی

بله

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا بو میگیره مرغ از ادم بیشتر نخوره کمتر نمیخوره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

نه بابا بو میگیره مرغ از ادم بیشتر نخوره کمتر نمیخوره

اره خیلی میخوره🥲

درس نمیخونی؟

اگه میتونی یه مقدار سرمایه اولیه جمع کن انلاین شاپ بزن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
مرغداری کوچیک تو حیاط ؟ منظورت اینکه ک جوجه بزرگ کنی؟

بله

منم خیلی فقیر بودم یادمه یه ریمل جنس آشغال ۵۰ تومنی میخواستم بخرم پول نداشتم.یه جا بهم خیلی برخورد ر ...

چکاری گلم🥹🥲

درس نمیخونی؟اگه میتونی یه مقدار سرمایه اولیه جمع کن انلاین شاپ بزن

نه عزیزم هیچکدام ترک تحصیم

خیلی کارا هست که تو خونه بشه انجام داد

سن و سالت 

میزان تحصیلات

مجردی متاهلی محصلی؟ (که بدونم دستت به بچه داری و خانه داری بنده یا وقت زیاد داری)

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷