2777
2789
عنوان

بارداری با وزن بالا

99 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تازه فهمیدم باردارم رفتم بهداشت ۷۷ کیلوام 😧 چاق شدم چند وقته ....خیلی استرس گرفتم تا آخر بارداری چند کیلو میشم ؟بنظرتون بعد از زایمان کم میکنم تو شیردهی خیلی میترسم وزنم بره بالاتر و نیاد پایین گریه ام گرفته😭

اسی با اجازه 🙏🏻 

دوستان از عید اقدامم ..همیشه یک هفته قبل از موعد ترشح زیاد دارم و دوسه روز قبلش هم لکه بینی زیاد دارم تا پریود شم .. ولی امروز موعدمه و اولین باره که اینقدر خشک هستم بنظرتون امیدی هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از این به بعد بیشتر رعایت کن من خواهرم بارداری اولش خودشو ول کرد از ۶۰ رسید به ۸۰ که بعدش با ر ...

میخوام شیرینی و نمک خیلی خیلی کم مصرف کنم غذاهم کمتر بخورم تا زیاد چاق نشم 

رعایت کنی ، چاق نمیشی، من ۸۳ باردار شدم، الان هفته ۲۷ ۸۶ کیلو هستم ، فقط ۳ کیلو افزایش داشتم.چون واق ...

عزیزم میشه یکم توضیح بدی چطور رعایت میکنی ...هر وعده رو میخوری یا چطور 

میخوام شیرینی و نمک خیلی خیلی کم مصرف کنم غذاهم کمتر بخورم تا زیاد چاق نشم

خیلیم عالیه عزیزم 

من خودمم ۸۰ هستم یه هفته هست که رعایت میکنم الان دعا میکنم که باردار باشم .. اگر مواظب باشیم زیاد چاق نمیشیم 

عزیزم میشه یکم توضیح بدی چطور رعایت میکنی ...هر وعده رو میخوری یا چطور

من چون دیابت هم داشتم، خیلی رعایت میکنم.

برنج و نون خیلی کم میخورم.

ساعت ۷ شام میخورم، دیگه تعطیل تا فردا صبح.

تنقلات خیلی کم، مثلا میان وعده ساقه طلایی میخورم.

کلا رعایت کنی، هم راحتتر زایمان میکنی، هم الکی وزن اضافه نمیشه

من چون دیابت هم داشتم، خیلی رعایت میکنم.برنج و نون خیلی کم میخورم.ساعت ۷ شام میخورم، دیگه تعطیل تا ف ...

منم رعایت میکنم از امروز ایشالا بعد از زایمان هم با شیردهی و رعایت لاغر بشیم عزیزم

اتفاقا منم ۷۷ بار دار شدم الان تو ۵ ماهم همون ۷۷ موندم مثل شما ترسیدم وزنم بالا بره ناهار و شام مثل قبل میخورم حتی کمتر ولی کنارش میوه سبزی ماست و دوغ زیاد میخورم تا گشنه ام نشه مولتی ویتامین هم شب میخورم گشنه ام نکنه منم بار داری اولم ۶۳ بودم شدم ۸۱ دیگه این یکی کنترل میکنم

بفرما جلو ته صف مال خودمه
منم رعایت میکنم از امروز ایشالا بعد از زایمان هم با شیردهی و رعایت لاغر بشیم عزیزم

ان شالله.

رعایت کن، ببین جنین ، هیچ کمبودی نمیگیره، شده از شیره ی جون مادر میکشه ولی خودش کمبود نداره.

نگو، بخورم بچه کم نیاره و ....

کلسیم با یه لیوان شیر تامین کن.

قند و شیرینی حذف.

ما چاقا زود دیابت بارداری هم میگیریم، میشه قوز بالا قوز.

از همین ماههای اول رعایت کن.

گوشت و مرغ کبابی کن ، هم برای وزنگیری جنین خوبه و هم چاق نمیشی

اتفاقا منم ۷۷ بار دار شدم الان تو ۵ ماهم همون ۷۷ موندم مثل شما ترسیدم وزنم بالا بره ناهار و شام مثل ...

عزیزم یعنی اصلا توب این ۵ ماه اضافه نکردی ..بهداشت و دکتر چیزی نگفتن