سحر۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 313 عنوان آزمایش بارداری 175 بازدید | 26 پست خانوما من دوره پریودم ۳۵ روزه هستدیروز ۳۳ دورم بود ک آز بارداریم منفی نشون داده امامن سرگیجه و حالت تهوع زیاد دارم ، ماهام ضعف میره و دهنم تلخه هاله سینمم خیلی تیره تر شده ممکنه زود ازمایش داده باشم؟یا بعد چندروز دیگ مثبت بشه؟ کسی اینجوری بوده؟؟ 1403/09/26 | 13:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikooli22691 عضویت: 1391/12/25 تعداد پست: 16589 علائم بارداری به این زودی معلوم نمیشه که خداوند به من نزدیکترین است و همیشه حامی من
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7623 یک هفته از موعدت باید بگذره لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
سحر۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 313 علائم بارداری به این زودی معلوم نمیشه که بنظرت زود رفتم ازمایش؟؟؟
سحر۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 313 یک هفته از موعدت باید بگذره ینی ی هفته از این ۳۵ روز بگذره؟؟؟؟
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7623 ینی ی هفته از این ۳۵ روز بگذره؟؟؟؟ بله لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
ھمسرم عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2856 عزیزم تو این چندماه اقدام همه چی تجربه کردم ..به علائم دل نبند .. من حتی ماه قبل بویاییم خیلی قوی بود سینه و کمردرد داشتم پریودیم که فقط لک قهوه ایی و کم بود که باردار نبودم فقط چند روز بعد از تاخیر باز آزمایش بده
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 ارمایش خون معمولا زودتر نشون میده اگه میگفتی بیبیچک میگفتم اره ممکنه اما ازمایش دادی و منفی بود و علایم داری پس ممکن نیست زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ھمسرم عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2856 اسی با اجازه 🙏🏻 دوستان از عید اقدامم ..همیشه یک هفته قبل از موعد ترشح زیاد دارم و دوسه روز قبلش هم لکه بینی زیاد دارم تا پریود شم .. ولی امروز موعدمه و اولین باره که اینقدر خشک هستم بنظرتون امیدی هست
سحر۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 313 ارمایش خون معمولا زودتر نشون میده اگه میگفتی بیبیچک میگفتم اره ممکنه اما ازمایش دادی و منفی بود و عل ... ی پرستار میگف شاید لقاح دیرتر انجام شده برا همین شک کردم
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 اسی با اجازه 🙏🏻 دوستان از عید اقدامم ..همیشه یک هفته قبل از موعد ترشح زیاد دارم و دوسه روز قبلش هم ... ممکنه بی بی چک بزن یا صبر کن چند روز تاخیر بیبیچک زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ھمسرم عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2856 ممکنه بی بی چک بزن یا صبر کن چند روز تاخیر بیبیچک برام دعا کن عزیزم
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 ی پرستار میگف شاید لقاح دیرتر انجام شده برا همین شک کردم حتی اگه لقاح هم دیر انجام شه تا وقتی لانه گزینی نشه هیییییچ علایمی غیر علایم پریود ندارید وقتی علایم بارداری ظاهر میشه که لانه گزینی بشه و وقتی لانه گزینی میشه هورمون بارداری وارد خونتون میشه و حتی اندکش در جواب ازمایش خون مشخصه زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 برام دعا کن عزیزم انشاالله باردارید زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه