2777
2789
عنوان

توصیه خواهرانه مفید

77 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه

حقیقتش من میخواستم تجربم رو با شما به اشتراک بگذارم برای اینکه شاید تونسته باشم کمکی بکنم

یه دارویی اومده به اسم ( قلم لاغری ) یا با اسم تجاری ملی تاید و.......

در کل برای لاغری استفاده میشه و اسم های مختلفی داره و مثل انسولین تزریق میشه با دوز های ۰/۶ و ۱/۲ و ۱/۸  

من شنیده بودم که یه عده حالت تهوع دارن روز های اول یه عده سرگیجه و سردرد و این جور علائم 

ولی با مصرفش ، قسم میخورم که از صبح تا الان ۷ بار گلاب به روتون من آوردم بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ملت نشون داده اصلا نباید دست به همچین داروهایی زد 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

و غذای دیشبم رو کلا آوردم بالا و علاوه بر اون ۵ بار هم فقط شیره گوارشی بالا آوردم 

در کل که هیچی جای ورزش  و رژیم غذایی سالم رو نمیگیره 

من اصلا توصیه نمیکنم 

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

منم به اصرار مادرم این کارو انجام دادم و متاسفانه روی من خیلی بد جواب داد

دیگه انجام نده حتی این دارو های لاغری توش پر شیشه و مواد مضره اصلا یه افتضاح به تمام معنا 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛