2777
2789
عنوان

توصیه خواهرانه مفید

75 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه

حقیقتش من میخواستم تجربم رو با شما به اشتراک بگذارم برای اینکه شاید تونسته باشم کمکی بکنم

یه دارویی اومده به اسم ( قلم لاغری ) یا با اسم تجاری ملی تاید و.......

در کل برای لاغری استفاده میشه و اسم های مختلفی داره و مثل انسولین تزریق میشه با دوز های ۰/۶ و ۱/۲ و ۱/۸  

من شنیده بودم که یه عده حالت تهوع دارن روز های اول یه عده سرگیجه و سردرد و این جور علائم 

ولی با مصرفش ، قسم میخورم که از صبح تا الان ۷ بار گلاب به روتون من آوردم بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه ملت نشون داده اصلا نباید دست به همچین داروهایی زد 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

و غذای دیشبم رو کلا آوردم بالا و علاوه بر اون ۵ بار هم فقط شیره گوارشی بالا آوردم 

در کل که هیچی جای ورزش  و رژیم غذایی سالم رو نمیگیره 

من اصلا توصیه نمیکنم 

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

منم به اصرار مادرم این کارو انجام دادم و متاسفانه روی من خیلی بد جواب داد

دیگه انجام نده حتی این دارو های لاغری توش پر شیشه و مواد مضره اصلا یه افتضاح به تمام معنا 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹