2777
2789

منم باردار بودم بالا بود.دکترم زیاد براش مهم نبود.یه دفعه سوال کردم گفت بیشتر نشون میده زمینه ارثی بودن اختلال تیروئید تو خانوادت داری

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

سلام دوستان

پنج هفته باردارم

کم کاری تیروئید دارم  و انتی تی پی او228

دکترم ب مصرف قرص لووتیروکسین بسنده کردن 

خیلی نگرانم

اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند بود؟

یادمه که از رنج نرمال خیلی خیلی بالاتر بود.چندین ده برابر بود.رنج نرمال یادم نیس

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
سلام دوستان پنج هفته باردارم کم کاری تیروئید دارم  و انتی تی پی او228 دکترم ب مصرف قرص لووتی ...

من دارم و عددش ۲۰۰۰ است. شما هیچ نگران نباش در حد شما نیاز به دارو نداره و هیچ مشکلی نداره فقط لووتیروکسین برای تنظیم تی اس اچ همین و بس. حتی باردارم باشی هیچ مشکلی نداره خیالت راحت

سلام،میشه برا سلامتیه نینیم یک صلوات بفرستین؟
سلام دوستان پنج هفته باردارم کم کاری تیروئید دارم  و انتی تی پی او228 دکترم ب مصرف قرص لووتی ...

همون دیگه پس اگه خواهراتم دارن نشون میده زمینه ارثیشو دارین.منم خواهرام داشتن. مال منم فکرکنم ۲۵۰ بود.نگران نباش.پسرم الان سالم بغلمه

توی بارداری دارو داد دکتر؟ مثلا آسپیرین یا پردنیزون

نه منم همون لووتیروکسین خوردم. مشکلی نداشت از نطر دکتر

مگه الان باردار نیستی؟

نه تیکر تولد پسرمه.من تازه از پنج ماهگی بارداری فهمیدم کم کارم ولی اصلا مشکلی پیش نیومد