یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی بار زنداییم عکس مادرش رو گذاشته بود پروفایل اش با خودش . منم میخواستم برای خواهرم بفرستم که ببین عکس بیحجاب خودشو و مادرشو گذاشته پروفایلش ...بعدش عکسش رو ذخیره کردم بجا اینکه برای خواهرم بفرستم برای زنداییم فرستادم و نوشتمم ببین زن دایی چی گذاشته پروفایلش 😬.....تو صدمثانیه سین زد من اصلا متوجه اشتباهم نشده بودم و از پی پیش رفتم تا پیام داد مگه مشکل پروفایلم چیه 😐اونموقع فهمیدم چ گند ی زدم
روز عاشورا فامیلمون بهم گفت بر قاتلین سیدالشهدا لعنت منم گفتم مرسی ممنون😂😂😂😂
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...
وای این واقعا چه سوالیه .من مغازه دارم وآقاییون میان واسه نوار خریدن وبعضیاشون انقدربیشعورن که میپرسن کدوم بهتره ومن اینجوروقتا میخام بگم خب اززنت بپرس ولی خیلی جدی درباره مارکشون جواب میدم.وی دفعه ی آقایی امده بود ی مارک خاصی میخاست وماداشتیم خیلی باحال بود انگارخیلی گشته بود واسه پیداکردنش می گف خانم این کارخیلی خوبه خیلی یعنی چنان باذوق می گفت این خیلی خوبه خواستم بگم استفاده کردید
از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند این بارمی برندکه زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شب جشن می روی شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند آب طلب نکرده همیشه مرادنیست گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند
ی خانومه اینجامی گف رفتم بقالی امدم بگم آقا شیر کم چرب دارید گفتم ک ی ر کم چرب دارید
از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند این بارمی برندکه زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شب جشن می روی شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند آب طلب نکرده همیشه مرادنیست گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند
من صدام مردونه اس رفتم مرغ بخرم آقاهه اون پشت داشت مرغ تیکه میکرد دید به من نداشت یه آقای دیگه هم بود من گفتم آقا بال دارید فروشنده از اون پشت گفت عزیزم مرغ هم دارم فدات بیا جلو ببینم میخواستم در برم اومد جلو رنگش پرید آنقدر عذر خواهی کرد گفت دوستم وقتی میاد صدای زنونه درمیاره سربه سرم می زاره من که آنقدر خندیدم در رفتم