2777
2789

ایقدر این روزا همچیو برعکس میگم ک واقعاخسته شدم دیگه ازدست خودم شوهرمم عاصی شده😐کلاتوجملاتم همش برعکس 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهنت درگیره شاید

بشدت حواسپرتی شدید ک تازگیا بیشتر ازقبل دچارشم توی فیلم سوجان مادرجان میگف 

ذهنی ک حواس پرتی میگیره یاغم داره یا استرس حالامثاله منه بخدا

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

بشدت حواسپرتی شدید ک تازگیا بیشتر ازقبل دچارشم توی فیلم سوجان مادرجان میگف ذهنی ک حواس پرتی میگیره ی ...

عزیزدلممم 

اخی سعی کن به همین حواس پرتی هات بخندی تا حالت بهتر شه😘😘

🖤🖤

عزیزدلممم اخی سعی کن به همین حواس پرتی هات بخندی تا حالت بهتر شه😘😘

اره ۲۵سال سنی نیس ک الزایمربگیری من ولی گرفتم مشکلات زیاده خاهرم یکی دوتانیس خدافقط صبوری بده بمن

رفتم یک مغازه بعدش رفتم بیرون یک زنگ زدم دو باره برگشتم دیدم آقاهه میگه خوب عزیزم نور چشمم...؛با خودم گفتم ای وای چه بد چرا با من خانم اینجوری حرف میزنم. سکوت کردم.

دیدم دوباره گفت عزیزم ...گفتم با خجالت، یه کاری داشتم رفتم زنگ زدم دیدم شاگردش و یک نفر دیگه نگام میکنم با تعجب دیدم.

این چیزا چیه تو گوششون اسمش یادم رفت داره تلفنی حرف ممیزنه.اصلا با من نیست.

از خجالت آب شدم.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
اره ۲۵سال سنی نیس ک الزایمربگیری من ولی گرفتم مشکلات زیاده خاهرم یکی دوتانیس خدافقط صبوری بده بمن

وااای عزیزم🥺🥺ناراحت شدم برات 

برای آرامش درونی و قلبیت دعا میکنم🌹❤

🖤🖤

وااای عزیزم🥺🥺ناراحت شدم برات برای آرامش درونی و قلبیت دعا میکنم🌹❤

ممنونم میشه برام دعاکنی مادربشم؟۶ساله درحسرت

واینکه شوهرممشکل شعلیش حل بشه فاصلمون کم بشه درماه فقط ۱۰روز کنارهمیم

ممنونم میشه برام دعاکنی مادربشم؟۶ساله درحسرتواینکه شوهرممشکل شعلیش حل بشه فاصلمون کم بشه درماه فقط ۱ ...

وای عزیزدلم حتماااا 

امیدوارم خدا به زودی یه نینی خوشگل و ناناز بهت بده😘😘

و اینکه همسرت هم مشکلش حل بشه جوری که هر روز کنار هم باشین گلم 

حتما توی نمازام به یادتم❤

🖤🖤

وای عزیزدلم حتماااا امیدوارم خدا به زودی یه نینی خوشگل و ناناز بهت بده😘😘و اینکه همسرت هم مشکلش حل ...

ممنونم گلم خداخیرت بده اسمم باشه فاطمه بوشهر😍منم حتنادعات میکنم سرنمازام