2777
2789

دوستای گلم  من قاعدگی نامرتب دارم ولی اینبار جلوگیری نداشتیم وخیلی وقته پریود نشدم احتمال داره باردار باشم ؟کیا با قاعدگی نامرتب باردارشدن؟امروز بیبی چک زدم اول خط کمرنگ قسمت منفی افتاد بعد از دوساعت که اتفاقی نگاش کردم دیدم خط کمرنگی روقسمت مثبت افتاده وخط بالاام پررنگتر شده حالا نمیدونم باردارم یانه!!!؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
احتمال بارداری
4
100%
باردارنیستی
0
0%
یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

من چون خودم پریودی هام نا مرتب بود و باردار شدم میگم میشه من حتی پرلاکتین خونم بالا بود هنوزم واسم عجیبه که چطور شد اصلا من باردار شدم

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 

من هم پریودیم نا مرتب بود ولی تا حالا که باردار. نشدم الانم  ۲ماه قرص برای بارداری میخورم ولی بازم باردار نشدم،اصلا قضیه بارداری خیلی پیجیدس هرکس بدنش با دیگری فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اصلا حوصله دوااا درمان کردنای طولانی رو ندارم از اون  طرفم خودم به همه میگم حالت بارداری دارم بعدش که پریود میشم نگاه های همه خنده دار. میشه واسه همین جیزاست که هم استرس دارم هم عجله

نمیدونم اصلا حوصله دوااا درمان کردنای طولانی رو ندارم از اون  طرفم خودم به همه میگم حالت باردار ...

خوب چرا به همه میگی من الان بعد دو تا تجربه ناموفق به این نتیجه رسیدم تا زمان سونوی ان تی به هیچکس نباید بگم

خدایا شکرت       

من ادم احساسی و عجولیم واسه خودم که خیال بافی میکنم با چندتا دوستام مشورت میکنم راجب علامتای بارداری و میگم من اینو دارم یا اون علامت و ندارم که مشورت کنم ولی بعد که پریود. میشم خودم خجالت میکشم نمیدونمم چراا اینجور شدم

من هم پریودیم نا مرتب بود ولی تا حالا که باردار. نشدم الانم  ۲ماه قرص برای بارداری میخورم ولی ب ...

اره دقیقا خواهرشوهرم نامرتبه اما ناخواسته باردار شد😳انشاا... بارداربشی عزیزم من یه دختردارم باشگاه میرفتم تخمدانم فعال شده بود حامله شدم

کسی هست که مدتیه برای بارداری اقدام  کرده باشه و نشده باشه؟من ۲،۳ماهه اقدام کردم ولی هر بار که ...

عزیزم من برادخترم ۷یا۸ماه اقدام کردم اما چون شروع کردم به ورزش حامله شدم بنظرم تاثیرداشت حتمابرو دکتر من قرص متفورمین هم استفاده کردم یه نماز شب جمعه قبل نماز صبحم هست که براامام زمانه خوندم بالاخره باردار شدم انشاا... باردار میشی