2777
2789

قبلن هم باز خاستگار داشتم

ولی قبل اینکه ببینمشون و بیان جوابم تو دلم قطعا منفی بود

ولی الان نمیدونم چرا اینقدر جدی دارم بهش فکر میکنم

به کمک و راهنماییتون نیاز دارم

کسایی ک همسر دارین 

عقدین

نامزد دارین

یا تاحالا خاستگار براتون اومده

هرکدومتون نصیحتی 

راهنمایی پیشنهادی دارین حتما بهم بگین

چجوری بتونم بشناسمش ک بفهمم آدم خوبیه یا نه

توی خاستگاری باید به چه نکاتی توجه کنم

البته اینم بگم من خودم دانشگاه یه شهر دیگه دارم درس میخونم تا ۴ سال نمیتونم برگردم

مگه شانس بیارم ۲ سال طرحم رو بتونم بندازم جای دیگه

این مسئله هم خیلی برام مهمه ک اون ۴ سال رو باید چیکار کنم

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان اصلا زمان ازدواجت نیست

فعلا به اجبار خانواده مجبورم خاستگار راه بدم 

حداقل بهم نکاتی رو بگو اگه با کسی آشنا شدم بتونم متوجه ریز نکاتی بشم

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
حتما ی مدتی رو واسه آشنا شدن درنظر بگیر ،زیر نظر خانواده با خودش و خانوادش در ارتباط باش ،درمورد هرچ ...

راجب چه چیزایی مثلا به چالش بکشمش