2777
2789

خواستگار دوستمه از بچگی توی دعوا بزرگ شده و مقصر پدرش بوده اما مامان دوستم مخالفه میگه از بچگی توی دعوا بزرگ شده حتما خیلی آسیب روحی دیده ولی دوستم دودله شما قبول میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من باشم قبول نمیکنم. خانواده خیلی مهمه. 

من از تبار زن‌های تکراری نیستم، من از نسل همان تافته‌ی جدا بافته‌ام. غرور را دوست دارم و عشق و احترام و لبخند و وقار و زن بودن🤍

بهتره برن مشاوره،خیلی از بچه های طلاق خیلی خوبن و یه سریهاشون هم متاسفانه همون رفتار پدر و مادرشون رو ادامه میدن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من خودم توی دعوا بزرگ شدم ولی خب طلاق نه

اما این دعوا ها باعث شده خودم خیلیییی آروم باشم مقابل شوهرم طوری که اصلااا اجازه نمیدم تو خونمون صدامون از.رو عصبانیت بلند شه اگه عصبانی هم بشسم بخاطر اینکه نمیخوام اون دعواها تکرار بشه فوری جو رو اروم میکنم

میخوام بگم همه یجور نیستن واقعا 

بله کلی اسیب دیده

ببین اگه قرار به اینچیزا باشه همه‌ی ما توی زندگیمون مشکلاتی چه بسا بزرگتر داشتیم پس کلا باید قید ازدواج و زندگی مشترک رو میزدیم؟!

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من نه 

چون بعدا تو هر جنبه زندگی اثرات  سخت بچگیش بروز میده 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ببین اگه قرار به اینچیزا باشه همه‌ی ما توی زندگیمون مشکلاتی چه بسا بزرگتر داشتیم پس کلا باید قید ازد ...

حالا شما دوست داری باور نکن

ولی بچه ای ک وسط دعوا بزرگ شده باشه روانش کلا اسیب دیده

همسایه جاریم اینا هستیم

با وجود ی بچه ۴ ساله دائم دعوا بحث دارن اونم نه عادی ها با داد و فحش و کتک

بچشون شده مثل خودشون فحاش و پرخاشگر

بر عکس برادر شوهر دیگم زندگیه خوبی دارن بچه های موفق و خیلی باادبی داره

پس خانواده خیلی تاثیر گذاره اونم ۷ سال اول

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس