2777
2789
عنوان

تعریف کردن شوهر،اعتماد به نفس من

552 بازدید | 39 پست

شوهرم همیشه از من پیش فامیلاشو خانوادش تعریف میکنه 

اونام سر همین خیلی منو بالا میدونن همش احتراممو دارن دو سه هفته نمیرم شمال پیش خانواده شوهرم همه میگن بهار چرا نمیاد

حالا من کاملا گند میزنم با اعتماد به نفسم همش خودمو میارم پایین بقیرو میبرم بالا 

اونروز شوهرم میگه خاله من با تو خیلی حسادت میکنه تورو همیشه بهتر از عروساش میدونه برای همین عروساش بهت حساس شدن منم برگشتم گفتم چقد بدبخته خالت و عروساش که به من حسادت میکنن😕😕😑😑😑بعد پیش خودم فک میکنم که خاک بر سرم خودمو میارم پایین

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

بهار داری اشتبا میزنی دختر 😯😐

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شوهر خوبي قدرشو بدون 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

خب خودتو پایین نیار خواهر من ,معذرت میخوام اینو میگم ولی شاید شوهرتونم میدونه اعتماد بنفس شما پایینه و از شما تعریف میکنه که شمارو بالا ببره و اصطلاحا ضعف شمارو بپوشونه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
اگه خودت خودتو بالا بدونی پیش بقیه هم بالا میری و بالعکس همش بستگی ب باور خودت داره

همیشه چون همه بهم میگفتن خواهرت خوشگلتره اعتماد به نفسم کم بوده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

آره وافعا خاک.بر سرت 😀😀(سواستفاده کردن از ویژگی های بارز او بود 😂)

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
وچه خانواده  شوهر خوبی.

اره واقعا 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔