2777
2789
عنوان

یعنی داداشم عاشق دوستمه

367 بازدید | 14 پست

ی مرده بود(از دخترخالم خوشش میومده ولی ردش کرده) ولی با دوستاش هی با دوستاش به ما نگاه میکردن و می‌خندیدن یکی از دوست های مرده هم داشت یواشکی آزمون عکس می‌گرفت فکر کرد ما نفهمیم یهو سر و کله داداشامون پیدا شد رفتن با اونا دعوا گرفتن 

بعد اومدن ولی اون مردا هنوز نرفته بودن داداشم ادای نامزد دوستم رو در آورد!!!

وقتی رسیدیم خونه گفتم ازت خوشش میاد گفت نه اونم عین خواهر کوچیکترمه گفتم پس چرا ادا نامزد شو در آوردی؟ بحث رو پیچوند.

بنظرتون دوسش داره؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستشم داشته باشه به خاطر غرورش شکست میخوره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کاش اسم داداشتم بوراک بود 

تا دیگه خیلی فیلم ترکی میشد

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

چه ربطی داره؟!😐

دوسداشتم شخصیت ها اسم داشته باشن😐

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

دهنت سرویس چقدر خندیدم اه

😶😶‍🌫️